OBJAVOM na svom Instagramu u kojoj je podsetio na tekst "Nedeljnika" iz 2014. godine, gde je analizirano zašto je i kako razočaran napustio Srbiju pošto su ga se lako odrekli u Zvezdi, Partizanu, pa i u selekciji Srbije kod Siniše Mihajlovića, aktuelni zamenik kapitena Nemanja Matić je podigao popriličnu prašinu. Istovremeno, spustio je veo tajne, jer porukom u dva reda i to baš u vreme kada zbog povrede propušta dvomeč sa Crnom Gorom i Rumunijom, jedan od naboljih srpskih fudbalera želi zapravo da pošalje signal o nečemu što ga sigurno tišti ili ljuti.

Prema jednoj od verzija koja je manje verovatna, Matić je posle odlaska Branislava Ivanovića iz reprezentacije očekivao kapitensku traku, ali pošto se to nije desilo, sada šalje ovakve signale. Međutim, poznajući Matića, koji najmanje pati od sujete, ova teorija skoro da pada u vodu.

Pročitajte još: NOVA BURA U TABORU "ORLOVA": Šta je Matić hteo da poruči na Instagramu?

Međutim, prema nekim informacijama, Matić se suočio sa retkim, ali vrlo neukusnim komentarima "dežurnih mrzitelja" u Srbiji pošto se saznalo da je on donator 70.000 evra za obolelog i nedavno preminulog mališana Dušana Todorovića. Ti komentari su prešli granicu ukusa, došli su i do samog Matića, a on je odreagovao kako je odreagovao.

I na kraju, jedna od verzija kaže da su Matića dodirnuli komentari iste one grupe "mrzitelja" pošto se saznalo da zbog povrede leđa i članka ne može na put u Podgoricu i Bukurešt, pa je ona "Srbija koja će ga opet izdati" u stvari grupa takozvanih navijača kojima ništa ne valja kada dojučeranji idol ne igra, ili loše igra.

Pročitajte još: Rukavina o Instagram poruci Nemanje Matića: Možda ima nešto što mi ne znamo