DOBRO došli u grad evropskog prvaka! Navijači u crveno-belom nisu samo ovim transparentom stavili do znanja Evropi da se prvak iz 1991. vraća pod zvezdanu zastavu Lige šampiona. Tresla se mušema, ali i ceo stadion od zaglušujuće buke koju je preko 50000 navijača pravilo da bi nadoknadilo muk dug 26 godina van elitnog takmičenja.

Toliko čekana himna fudbalskog utorka i srede nije se ni čula u mikrofoniji "Marakane". Sever je i pre prvog zvižduka sudije bio jedno plućno krilo domaćina, a ostatak tribina arterije koje su pumpale energiju igračima da ostave srce na terenu.

Pročitajte još: Pogledajte atmosferu uoči meča Zvezde i Napolija (VIDEO)

Sledeći tradiciju sa košarkaških mečeva, navijači su nadjačali himnu Lige šampiona u uvodnim momentima stavljajući svoju Zvezdu iznad svih zvezdi koje dolaze u goste.

"Ušati" pehar od srebrnih kartona podignut je na severnoj tribini u čast slavnih dana prošlosti našeg trofejnog kluba, a Savićevoj generaciji je preostalo "samo" da krene stopama legendi koje su posle 27 godine istrčale počasni krug. I to pod budnim okom Maradone koji je "gledao" meč sa jedne zastave Napolitanaca na jugu.

Pročitajte još: CRVENO-BELI SPEKTAKL U BEOGRADU: Nezapamćene ovacije na Marakani za šampione iz Barija (VIDEO)