SRBIJA ide na Prvenstvo Evrope ! Naša mlada reprezentacija je večeras u Nižnjem Novgorodu savladala domaću Rusiju sa 2:1 posle velikog preokreta. Domaćin je punih sat vremena držao sve konce igre u svojim rukama,poveo golom Černova u 62.minutu,ali je onda selekcija Gorana Đorovića počela da se budi i golovima Luke Jovića i Aleksandra Lutovca napravila retko viđen preokret i uspela da obezbedi plasman na Euro.

Selektor Goran Đorović nije ni na ovoj utakmici mogao da računa na trojicu vrhunskih igrača, Živkovića, Radonjića (priključeni "A" timu) i Grujića. Međutim, ni to nije smetalo ovoj sjajnoj generaciji da učinkom osam od osam zapečati svoje sjajno učešće u ovim kvalifikacijama. Naime, "orlići" imaju svih osam pobeda u svojoj grupi što je dokaz kvaliteta selekcije i najava da će se možda uskoro ponovo vratiti na krov Evrope.

PROČITAJTE JOŠ: SA JOVIĆEM NA RUSIJU: Mlada reprezentacija Srbije u Nižnjem Novgorodu igra sa domaćinom

RUSIJA - SRBIJA 1:2 (0:0)

STRELCI: Černov u 62.minutu za Rusiju, a Jović u 74. (iz jedanaesterca) i Lutovac u 88.minutu za Srbiju. Stadion u Nižnjem Novo rodu. Gledalaca : 16.000. Sudija: Masimilijano Irati (Italija).

RUSIJA: Melikhov – Raskazov, Černov, Fomin, Lisov – Gulijev, Konovalov, Ziguljev – Oblijakov, Zuev (od 73. , Melkadze (od 84. Soboljev).

SRBIJA: Radunović – Gajić, Jovanović, Marković, Bogosavac – Mašović, Luka Ilić (od 46. Račić), Pantić – Ranđelović (od 69. Adžić), Lutovac (od 90.Stevanović), Jović.