Fudbaler Čukaričkog Aleksandar Đorđević rekao je da zbog povrede nije mogao da se odazove pozivu selektora mlade reprezentacije Srbije za utakmice protiv Makdonije i Rusije, ali je istakao da je siguran da će biti novih poziva u nacionalni tim.

- Nažalost, povreda se desila baš sada kada sam dobio poziv od selektora (Gorana Đorovića), ali ne brinem se, najbitnije je da se oporavim i onda nastavim u istom ritmu. Siguran sam da će doći i novi poziv. Nisam ni znao da nas je selektor Đorović gledao protiv Radničkog, jednostavno sam fokusiran na klub, a sve ostalo će već doći. Idem stepenik po stepenik - rekao je Đorđević za klupski sajt.

Vezni igrač Čukaričkog se povredio pred utakmicu Superlige protiv Radničkog iz Niša.

- Radi se o blagom istegnuću, nije strašno, ali moram da pauziram do ponedeljka. Osetio sam povredu još na treningu pred Radnički, ali sam u dogovoru sa našim medicinskim timom ipak odlučio da igram taj meč. Verujem da ću biti spreman već za naredni duel protiv Voždovca - rekao je Đorđević.mla

Utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo reprezentacija Srbije igraće u petak protiv Makedonije, na stadionu "Karađorđe" i Rusije 11. septembra u Nižnjem Novgorodu.