Navijači Crvene zvezde neće moći da prisustvuju prvoj utakmici plej-ofa Lige šampiona protiv Salcburga zbog kazne UEFA, ali to ne znači da će fudbaleri srpskog prvaka biti bez podrške tokom 90 i kusur minuta meča.

Navijači crveno-belih uputili su poziv svim fanovima kluba iz Ljutice Bogdana da večeras dođu između terena omladinske škole i pumpe, kako bi, preko video bima, zajedno gledali utakmicu i pesmom podržali izabranike Vladana Milojevića u jednom od najvažnijih mečeva poslednjih godina.

Saopštenje “delija” prenosimo u celosti.

- “Delije”, danas od 20 časova se skupljamo iza pomoćnih terena juga na parkingu (između terena omladinske škole i pumpe), odakle ćemo zajedno gledati utakmicu na video bimu! Takođe, to mesto je svega 200 metara od stadiona, i ako nas bude kao juče na treningu moćićemo da damo podršku igračima u pravom smislu tako što će nas čuti!

Sedenjem u kafiću ili kod kuće ne možemo pomoći igračima, ali masovnim dolaskom iza terena juga možemo itekako! Zato pozivamo ceo Beograd, unutrašnjost, da dođu svi da se čujemo kao da smo na stadionu!

Vrlo bitna stvar je da naš boravak tu ima istu težinu kao da smo u stadionu, pa tako nećemo koristiti pirotehniku i vodićemo računa da večeras najbitnija stavka bude koliko ćemo se čuti! Oprezno, jer se ovo tretira kao da smo na stadionu! Vidimo se večeras da pomognemo koliko god možemo! Kad “delije” ako ne sad – stoji u saopštenju navijača Crvene zvezde.

   *Mesto odakle će navijači Zvezde gledati meč preko video bima