POČASNI predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić neprijatno je iznenađen visinom kazne UEFA.

- Očekivali smo jednu utakmicu, što je mnogo, a ove dve su zaista previše. UEFA očigledno insistira na nekim principima, možemo mnogo da polemišemo oko toga da li su ispravni ili ne, ali moramo da ih prihvatimo - kaže Džajić za “Novosti”.

PROČITAJTE JOŠ: UEFA DRASTIČNO KAZNILA CRVENU ZVEZDU: "Marakana" prazna dva meča zbog skandiranja Ratku Mladiću na meču sa Suduvom

Fudbal bez publike nema smisla, nastavlja legenda crveno-belih:

- Ne znam čemu vodi takva kazna, jer ni prijateljski meč bez publike nema smisla a kamoli takmičarski. Mnogo je Zvezda propatila i u prošlosti, setite se da smo 1992. ceo ciklus Kupa šampiona igrali u Temišvaru, Sofiji. Zna se vrlo dobro kakve navijače ima Zvezda, koliko oni znače timu kao podrška i njihovo odsustvo može da se odrazi na našu težnju da i ove sezone napravimo rezultat u Evropi. Jer, ne radi se se samo o meču plej-ofa nego i prvom narednom, svi se nadamo na jesen. Kazna dolazi u nezgodnom momentu, videćemo da li će možda neka žalba da urodi plodom, ali iz ove kože se ne može. Moramo videti u budućnosti da nam se ovakve stvari više ne dešavaju .