* NEBOJŠA GUDELj TRENER U HOLANDIJI
AJAKS – HERAKLES 1

- Ajaks je bez titule od 2014. godine, pa se najbolje pojačao, u nameri da vrati pehar u svoje vitrine. Ima kreativne igrače, dobre napadače, ali je trenutno u fazi uigravanja, naivno prima golove, mada Heraklesu ne dajem šanse u prvom kolu.

* NIKOLA ĐURĐIĆ (HAMARBI, ŠVEDSKA 1)
GETEBORG - SIRIUS 1
- Geteborg igra po sistemu toplo-hladno. U nastavku sezone na strani je sve utakmice izgubio, a kod kuće dobio. Mislim da je bolji od Sirijusa.

* TOMISLAV JURANOVIĆ NOVINAR IZ HRVATSKE
RIJEKA - HAJDUK 1
- Hajduk je očajno otvorio sezonu, a ekipa mu se i dalje osipa. Atmosferu bi dodatno mogao da pogorša odlazak talentovanog Bašića. Sa druge strane, trener domaćih Kek, ponovo je stvorio takmičarsku ekipu.

* SEAD JAHIĆ MENADžER IZ SLOVENIJE
DOMŽALE – ALUMINIJ 1
- Domžale su nesrećno, golom u poslednjem minutu meča sa ruskom Ufom, ispale iz Evrope, a onda doživele debakl u Murskoj Soboti. Posle dva loša rezultata neophodna im je pobeda, pa slabi Aluminij nema šta da traži na ovom gostovanju.

* ŽARKO ĐUROVIĆ DOSKORAŠNjI TRENER GUANGDžOA RF (KINA)
HEBEI - GVIŽU 1
- Počinje drugi deo prvenstva. Timovi koji se bore za opstanak morali bi da zapnu i krenu u osvajanje bodova bar pred svojim navijačima. Zato izdavajam Hebei, koji je čak pet kola bez pobede, a kvalitetniji je od Gvižua.

* MIODRAG KRIVOKAPIĆ trener u Seltiku (Škotska)
MADERVEL - HAMILTON 1
- Madervel i Hamilton porazima su počele prvenstvo. Domaćin je promenio tim u odnosu na prošlu sezonu, ali je veći klub od Hamiltona i trebalo bi da iskoristi prednost domaćeg terena.

(opširnije u štampanom izdanju lista "Tip" ili na sajtu: www.tip.rs)