MILAN Lola Smiljanić treći put u dresu Partizana. Iskusni 32-godišnji vezista završio je svoju odiseju u izraelskom Hapoelu iz Aškelona i danasje ponovo predstavljen u Humskoj 1. Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev uručio mu je dres sa brojem 99, koji je nosio i u prethodnom mandatu u svom matičnom klubu, a bilo je to pre punih pet godina.

- Doveo sam liniju do savršenstva, a očigledno da su moju formu i igre pratili u Partizanu, pa je ovaj poziv samo motiv više za mene da pomognem svom klubu. Radujem se novoj saradnji sa trenerom Đukićem - rekao je Smiljanić, koji je sa sadašnjim trenerom radio i kada je bio mladi i A reprezentativac Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: Žreb za LE: Partizan može u Skandinaviju, Brondbi čeka Spartak, Radnički bi mogao u Kazahstan ili Jermeniju

Podsetili su novinari Lolu Smiljanića na neke "grehe" iz mladosti. Od izjave posle 128. večitog derbija i pobede nad Zvezdom u gostima (4:2) da je "Partizan zatvorio sada ovaj stadion" do izlazaka po beogradskim splavovima.

- Ta izjava je bila proizvod mladosti, mi smo tada navikli da ih pobeđujemo. Neću da kažem da sam pogrešio, ali sada imam iskustva, pametniji sam što se toga tiče. Imam istu želju za pobedama u derbijima i to nikada neće prestati. Bio sam mlad, imao sam ludosti, ali nikada nisam radio ništa pogrešno što je moglo da utiče na klub. Bile su neke greške, ali uvek sam bio profesionalac, nikada nisam propustio trening i utakmicu. Sada sam pametniji, iskusniji i ozbiljniji. Čak su i priče o splavovima bile često preuveličavane. To je za mene zaista prošlost - naglasio je Smiljanić.

PROČITAJTE JOŠ: Đukić: Nisam zadovoljan, moramo da poboljšamo realizaciju

OŽEGOVIĆ I TOŠIĆ POD NADZOROM

ZORAN Tošić i Ognjen Ožegović su na dodatnim pregledima. Partizan se obrukao u Surdulici, izgubio na startu domaće Superlige, ali se s gostovanja vratio i s dvojicom povređenih igrača.

- Zoran Tošić će na magnetnu rezonancu kolena, a s njim je pod posebnim nadzorom i Ognjen Ožegović posle jakog udarca u glavu. Imali smo sreće sa golmanom Stojkovićem koji se takođe požalio na povredu kolena, ali je s njim sve u redu - kaže Ilija Rosić doktor crno-belih.