SVE pozicije u timu su dobro popunjene, neke su i prepunjene. U Crvenoj zvezdi su na pripremama samo kuburili sa štoperima, ali će se i tu situacija uskoro popraviti. Pored malo poznatog Rašida Samuile, koji dolazi na pozajmicu iz Kuvajta, crveno-beli su na najboljem putu da dovedu proverenog defanzivca Miloša Degeneka (24), reprezentativca Australije.

Sa momkom rođenim u Kninu, koji pored australijskog ima i srpsko državljanstvo, proteklih dana su vođeni pregovori, ostalo je da se još samo stavi potpis na ugovor. I to trogodišnji. Povoljna okolnost je i to što Degeneku na kraju godine ističe ugovor sa japanskom Jokohamom, tako da je i cena otkupa povoljna - 200.000 evra. Godišnja plata na "Marakani" je nešto veća od te cifre, oko 300.000 evra.

Pročitajte još: Vladan Milojević zadovoljan pripremama u Austriji: Pobednički mentalitet

Miloš je stigao u Beograd, direktno sa SP u Rusiji, gde je presedeo na klupi tri meča reprezentacije Australije. Od njega se očekuje da bude prava zamena za Le Taleka.

Na nedavnim pripremama, zadnju liniju su držali Babić i Savić, Stojković je često uskakao da pomogne kada se Babić povredio, dobro je poslužio i Gobeljić. Ipak, kada dođu Samuilo i Degenek, trener Vladan Milojević moći će na miru da zategne i ovaj deo tima, koji mu je bio oslabljen zbog manjka igrača.

Pročitajte još: ČUPA SE NE ŠIŠA: Eraković najmlađi na pripremama Zvezde