Novi dnevni list "Sport 24" našao se danas na kioscima širom Srbije, a dočekala ga je i pozdravila velika sportska porodica na promociji u hotelu "Hilton". Predstavnici brojnih sportova, saveza, institucija i medija, u spontanom druženju poželeli su sreću iskusnoj novinarskoj ekipi, glavnom uredniku "Sporta 24", Jovanu Sekuliću i rukovodstvu, na čelu sa Milomirom Brašićem.

Među zvanicama našla su se poznata imena srpskog sporta, poput Vladimira Petrovića Pižona, Ilije Petkovića, Zvonka Živkovića, Miodraga Živaljevića, Stanislava Karasija, profesora dr Miljka Ristića, dr Mome Jakovljevića, Slobodana Brankovića, Dragoljuba Kočovića, Ivana Kneževića i mnogih drugih...

Program je vodila koleginica iz "Sport kluba" Marina Sekulić, koja je najpre dala reč fudbalskoj legendi Iliji Petkoviću:

- Nadam se da će da budu redovi ispred trafika, da se traži primerak više, kao što je nekada bio slučaj sa starim "Sportom"...

Fudbalski stručnjak Milorad Kosanović se nadovezao:

- Očekujem u "Sportu 24" mnogo lepih i interesantnih reportaža i pre svega, istinu. Objektivni izveštaji su neophodni našem sportu uopšte. Srpski fudbal ne čine samo Partizan i Zvezda, verujem da ćemo u novom listu da čitamo i o mnogim drugima iz Srbije.

Zatim se gostima obratio Jovan Sekulić, glavni urednik "Sporta 24":

- Stojim iza onoga što sam napisao u uvodnom komentaru prvog broja, a to je da verujem u ekipu saradnika, koja je iza mene. Očekujem uspešan rad, hvala svima na podršci, pozitivnoj energiji i lepim željama.