KUPILI su odličnog fudbalera “preko interneta”, ali im je onda sve preselo. Panvezis, klub iz Druge lige Litvanije, nedavno je ponosno predstavio veliko pojačanje, francuskog napadača Barklija Migel-Pansu.

Naivni Litvanci su se oslonili na profil igrača na “Vikipediji”, gde je pisalo da je Migel-Pansa karijeru počeo u Engleskoj, i to u Kvins Park Rendžersu, i da je između 2010. i 2012. na 36 utakmica postigao 45 golova u Čempionšipu. Istaknuto je i kako je prošle godine u Drugoj francuskoj ligi postigao šest golova u 21 nastupu za Orlean, a kao posebna stavka navedena su i tri nastupa za reprezentaciju Angole.

PROČITAJTE JOŠ: Zanimljiv transfer u Turskoj: Bitkoinima platili igrača

Poznati” napadač je došao u Panvezis, slikao se, potpisao ugovor. A onda je istina izašla na videlo. Profil Migel-Panse na internetu bio je izmišljen, a transfer čista prevara. Što bi se reklo, čovek se lepo “uvalio”

Ispostavilo se da je počeo karijeru u Engleskoj, ali u Vokingu. Posle toga muvao se po francuskim niželigašima. Bio je i u Orleanu, ali u drugom timu, pa u švedskoj trećoj ligi. U reprezentaciji Angole takođe ga se “ne sećaju”...