OTKAKO je posle poraza u Ružomberoku, pre nedelju dana, Nikola Trujić naglasio da ga je u svlačionici napala grupa novosadskih navijača i poručio da napušta “Karađorđe” pa će sve rešiti tužbama, ne pojavljuje se u klubu.

- Treniram privatno u Beogradu, svakodnevno - kaže Trujić za “Novosti”. - Ne znam jesam li suspendovan ili ne, ali dok se čitava situacija ne završi, ne mogu da dajem izjave. Sve ide preko advokata, a lično ne želim da se prepucavam ni sa kim preko novinskih stubaca.

Dragoslav Vuković, predsednik Nadzornog odbora Novosađana, ističe da će, s obzirom na to da igrač ne ispunjava obaveze, klub reagovati:

- Trujić nije suspendovan - kaže Vuković. - On, međutim, ne dolazi na treninge, ne javlja se... Utisak je da nas preko advokata primorava da ga pustimo da pređe u drugi klub bez obeštećenja a mi to, jednostavno, ne možemo.

MORAO BI DA TRENIRA
VUKOVIĆ naglašava da je klub kontaktirao sa Trujićevim advokatom, koji je potvrdio da su podnete krivične prijave protiv navijača, Vojvodine i Ružomberoka.
- Te dokumente mi nemamo. Ako je Trujić prijavio policiji, zašto ga to sprečava da dolazi na treninge. Smatramo da on mora da se odazove profesionalnim obavezama - zaključio je Vuković.