Fudbaler Čukaričkog Sava Radić rekao je danas da zadovoljan što je debitovao za taj klub, ali je dodao da mu radost zbog tog događaja umanjio poraz od Vojvodine.

Osamnaestogodišnji Radić debitovao je za prvi tim Čukaričkog na utakmici 6. kola Super lige Srbije protiv Vojvodine. Ekipa s Banovog brda izgubio je sa 1:3.

"Debitovati za prvi tim je san svakog mladog igrača i meni se ukazao zahvaljujući poverenju koje mi je ukazao šef stručnog štaba Milan Lešnjak. Posebno mi je drago što je na konferenciji za medije posle utakmice rekao da sam u potpunosti zadovoljio nastupom", rekao je Radić za sajt kluba.

"Radost ovog događaja svakako mi je umanjio rezultat utakmice i po mom mišljenju mi nismo igrali toliko loše. Međutim, Vojvodina je igrala bolje, imala i više sreće i koristili su svoje šanse, a mi naše nismo. Moglo je da bude i obrnuto", dodao je on.

Radić je deo omladinske ekipe Čukaričkog, aktuelnog osvajača domaćeg prvenstva. On je ocenio da će mu igra sa prvim timom pomoći da i u mlađem timu doprinese što boljem rezultatu.

"Uspeli smo da osvojimo titulu prvaka države u kategoriji omladinaca i stekli pravo na kvalifikacije za Ligu šampiona za mlade. Nadam se da će mi iskustvo stečeno igrom u prvom timu pomoći da što bolje odigram utakmice u evropskom takmičenju", rekao je on.

Radić je u Omladinsku školu Čukaričkog došao pre tri godine, a profesionalni ugovor je potpisao krajem 2015. godine.