SELEKTOR Hrvatske Ante Čačić trebalo bi da pozove Luisa Ibanjeza u reprezentaciju i to već za martovske mečeve, kako bi ga uvrstio među kandidate za EVRO u Francuskoj! Levi bek Crvene zvezde ovu vest je pročitao u hrvatskim medijima i nije želeo da komentariše medijske spekulacije.

- Moje ime se spominjalo samo u kontekstu mogućih kandidata. Teorijski, naravno, da bi za mene to bilo veliko priznanje, ali u ovom momentu mislim da to nije realno, pa se time ne opterećujem - sa Pafosa poručuje Ibanjez. - Međutim, spominjanje mog imena za reprezentaciju je veliko priznanje i za Zvezdu, kao i znak da se liga u kojoj sada igram prati i ima vrednost.

S obzirom na to da je ovo treći put kako se pominje da će zaigrati za Hrvatsku, Argentinac je potpuno fokusiran na Zvezdu.

PRAVA POJAČANjA DAVID Babunski, Damjan Le Talek i Edson da Silva već na prvim trenezima pokazuju da će biti pojačanja.
- Radi se o kvalitetnim igračima, pravim akvizicijama i mislim da imamo sada još širi izbor kvalitetnih igrača - smatra Argentinac.

- Moram da budem u najboljem psiho-fizičkom stanju kako bih pomogao Zvezdi da osvoji titulu. Bez dobrih igara u prvenstvu, nema ni eventualnog poziva za reprezentaciju, ni dobrog transfera. Zato sam posvećen samo radu. Osećam se moćno kao kad sam igrao u Dinamu. Plus što sa 250 ligaških mečeva u nogama imam i veće iskustvo, potrebno da bi se odigralo najbolje kad je najteže.

Sad je još sigurniji da je dolazak na "Marakanu" bio top potez.

- Zvezdi sam bio potreban, a i ona meni. Klub mi je omogućio da vratim karijeru na potreban nivo, a ja sam partijama na terenu pomogao da se vrati na poziciju na kojoj uvek mora da bude. Lično, smatram da i ja i Zvezda uvek možemo bolje, pa zato verujem da ćemo podići nivo forme na viši nivo. Imamo na Kipru zaista odlične uslove za rad i nadam se da ćemo biti spremni za nastavak Superlige - ističe Ibanjez.

Za Luisa nema zime, imaće na leto slatke muke jer ga Benfika i dalje prati...

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković: Divim se Mesiju i načinu na koji nosi svoju slavu

Nervozni Živković poručio Božinovu: Ja sam budala što ti dajem loptu...

Krstić: Darušafaka nema hemiju, ne bi me čudila Zvezdina pobeda

FSS opet odložio izbore, sada za maj ili jun

Jovica Živković: Andrija neće obnoviti ugovor, ali će pomoći Partizanu

Partizan na ivici ambisa

Džejmi Vardi: Igrao sat, pa trčao u policiju

I UEFA oduševljena atmosferom na EP u futsalu