Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da preuzima odgovornost za to što nema privatizacije sportskih klubova, da nema dovoljno snage, ni podrške da sprovede privatizaciju Partizana i Crvene Zvezde i dodao da će autorki Insajdera Brankici Stanković ostati policijsko obezbeđenje.

Vučić je na pres konferenciji u Vladi Srbije rekao da očigledno nema dovoljno autoriteta, ni snage kako bi omogućio da se ta privatizacija sprovede.

On je objasnio da, kada god to pomene i kada to pitanje pokrene, izostaje podrška, niti bilo ko reaguje na najgrublje reči koje mu se upućuju čimpomene privatizaciju Zvezde i Partizana.

Vučić je dodao i da očigledno niko nije za to u Srbiji i da se mnogi raduju kada slušaju reči poput "Vučiću p. . . . u".

Moj posao je da radim i da ga obavljam najbolje što mogu i to ću raditi i u budućnosti, rekao je i dodao da je progurao najvažnije stvari, ali da je po ovom pitanju udario u zid.

Na pitanje da li će ostati obezbeđenje Brankici Stanković, Vučić je rekao da obezbeđenje ostaje i da je to u nadležnosti MUP- a.