Igrači koji nisu u prvom planu kod Nenada Lalatovića još od početka priprema 27. juna, a nisu pronašli novi klub u odvojenom terminu treniraju pod komandom Ivice Momčilovića. Šef struke odredio je 22 igrača koji su članovi takmičarskog pogona.

Na listi povređenih su Novak Martinović i Stefan Đorđević za koga je pitanje hoće li biti licenciran pošto je na levom boku nezamenljiv Mijailović, a doveden je Antić. Po potrebi ovo mesto odrađuje Ristić. Očekuje se da narednih dana posle golmana Manojlovića (Sopot), Ahčina (Mladost Lučani) i  Marinkovića (Sinđelić) na pozajmicu ili dvojnu regoistraciju odu: Karaklajić, Jokić, Grujić...

Mladi Stojanović se vratio u omladinski pogon pošto ima još godinu dana pravo nastupa, a ostaje da se sačeka i konačna odluka oko Vukašina Jovanovića.

Dolaskom Mbođa na poziciji štopera se stvorila gužva jer su na raspolaganju od ranije Pavićević, Lazić i Planić, pa nije isključeno da najmlađi defanzivac ode na dvojnu registraciuju. To podrazumeva da igra za drugi klub, a da trenira pod komandom Lalatovića. Minutaža je potrebna za sticanje iskustva i ne treba se libiti na ovakav potez uz obostrani interes mada pojedine srpske ekipe za ovakve „usluge“ traže procente od dalje prodaje, da ne plaćaju plate i onda dogovor nije lako postići. Do vikenda je na ovom polju mnogo posla pošto se bliži 31. avgust.