Promenadau Kragujevcu! Posle Sava Kovačevića, Vladimira Jašića, Miloša Vesića i Stefana Stojanovića, predsednik Aleksandar Mitrović u jednom danu predstavio je čak devetoricu novih fudbalera!


- Poznato je da je klub u vrlo teškoj situaciji. Ipak, ulažemo velike napore da oformimo respektabilan tim i vratimo ugled koji je Radnički imao i zaslužuje. Uprava i stručni štab rade na tome da obezbede optimalne uslove za rad i verujem da će to da ima uticaja i na rezultate - rekao je, tom prilikom, Aleksandar Mitrović, predsednik Radničkog 1923.


Novi igrači su Stefan Živković (25), vezista, koji je došao iz kruševačkog Napretka, zatim iskusni desni bek Borislav Terzić (23) iz Slobode Point, Nemanja Vidić (25), zadnji vezni igrač Javora, Marko Đorđević (34), koji je dve-tri sezone igrao u najboljim kazahstanskim klubovima najpre Kajratu iz Almatija, a potom Oksetpešu iz Kekšetaua. Listu nastavljaju Partizanovo dete Branislav Čonka (25), vezista koji je došao iz slovenačkog Rudara iz Velenja i Kragujevčanin Aleksandar Keljević (25), centralni vezni igrač Smedereva.


U Radnički se vratio napadač Dragan Milovanović (28), koji je prošlu sezonu proveo u Kirgistanu, u timu Dordoj iz Bikšeka, a tim sa "Čika Dače" pojačao je i Georgije Ilić (19), napadač koji je produžio ugovor sa Vojvodinom, ali je timu iz grada na Lepenici pozajmljen na šest meseci, dok je vezista Stefan Andrić (18), iz omladinske škole Radničkog, potpisao prvi profesionalni ugovor.