ČELNICI Crvene zvezde su prelomili: Miloš Bosančić će ipak pojačati ekipu srpskog šampiona! Uprkos protivljenju dela najvatrenijih navijača da nekadašnji fudbaler Partizana dođe na "Marakanu", ofanzivni vezista potpisao je dvogodišnji ugovor. Na sezonu duže parafirao je 19-godišnji Makedonac Danijel Avramovski, koji takođe igra na poziciji "desetke".

- Dogovorili smo se sa Bosančićem i on će se tokom subote priključiti ekipi na pripremama u Sloveniji - potvrdio je potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza.

Dolaskom dvojice veznih fudbalera, ekipa trenera Lalatovića će dobiti preko potrebna pojačanja na sredini, pa će imati adekvatnu konkurenciju za skoro svaku poziciju. Dok se o Bosančiću sve već zna, mladi Avramovski je skoro nepoznat srpskoj javnosti. Reč je o fudbaleru Rabotničkog, koji je i pre dve godine bio na meti crveno-belih, a jedno vreme proveo je na probi u redovima Liverpula.

NIŠTA OD GENČLERA
EKIPA srpskog šampiona vratiće se u Beograd kako je i predviđeno, 30. jula. Utakmica s turskim Genčlerbirligijem je otkazana jer trener Zvezde Nenad Lalatović nije želeo da produžava ostanak tima u Sloveniji do 2. avgusta. Generalnu probu pred start prvenstva crveno-beli će imati kod kuće, a rival će biti naknadno određen.