Golovi su ono što valorizuje fudbalsku igru. To itekako dobro oseća sportski direktor „romantičara” Ardian Đokaj i tim putem pojačava svoj novi klub. Posle iskusnog Seada Hadžibulića (31), na Omladinski stadion je juče stigao i mladi napadač Partizana, Mladen Sarajlin (19).

Sarajlin je Vrščanin, a kompletnu fudbalsku školu je prošao u Humskoj i u Teleoptiku. Potiče iz fudbalske porodice, jer su mu i deda Steva, kao i otac Goran ostavili dubok trag u tom sportu.

- Zadovoljstvo nam je da smo uspeli da dovedemo u naše redove golgetera iz Zemunela. Mladen Sarajlin je već izgrađen igrač, a punu afirmaciju će tražiti među plavo-belima. Rođen je 1995. godine, visok 189 santimetara, šutira sa obe noge i ima izrazito dobru tehniku za napadača – objašnjava za “Sport” Đokaj.

Posle Dražića koji je takođe stigao iz tabora crno-belih i drugo dete Partizana je sletelo na Karaburmu?

- Drago mi je da su u Humskoj imali takvu procenu i da je došao kod nas. Potvrdiće on veoma brzo, kao i Dražić, da su pogrešili - kaže Đokaj.

Mnogo se ovih dana licitira sa imenima Dražića, Antonova, Čavrića, Paločevića, Planića... Uglavnom ih „svojataju” na „Marakani”?

- Verujte da nije bilo nikakvih razgovora na tu temu sa ljudima iz Crvene zvezde. Ako bude ozbiljnih ponuda mi smo raspoloženi za dogovor, ali i ne da toliki broj igrača pustimo. Što se tiče našeg golgetera Aleksandra Čavrića,

on je najbliži odlasku preko granice.

Da li je neko već napustio Karaburmu?

- Zvanično je papire uzeo samo Pilipović.

Zna li se početak priprema?

- Šef struke Dejan Švaba Đurđević je zakazao prozivku za ponedeljak 30. jun u 10 časova kada će i izneti zvanično plan i program rada - zaključio je Ardijan Đokaj.