Dragan Đurić je ponovio da će kupovina u prelaznom roku umnogome zavisiti i od prodaje. Jedan od onih koji je najčešće pominjan kada je transfer iz Humske u pitanju je omladinski reprezentativac i jedna od najvećih talenata u istoriji Partizana Danilo Pantić (18).

Svi već znaju da je debelo interesovanje za mladog vezistu pokazao italijanski šampion Juventus. „Stara dama” ga želi u svojim redovima, ali kako dani odmiču verovatno u ovom prelaznom roku od tog transfera neće biti ništa.

Na isteku prve nedelje Partizanovih priprema i u povratku ekipe sa Zlatibora, Pantić ističe da za narednu sezonu ima tri želje, ali da se nijedna ne tiče evetualnog odlaska u inostranstvo, iako omladinskog reprezentativca Srbije na oku drži slavni prvak Serije A u toj meri da se čak i pominjalo da je njegov odlazak u Italiju maltene gotova stvar.

- Ponašam se i treniram kao da ostajem. Uostalom, to je jedna od moje tri velike želje. Prva je da se u predstojećoj sezoni apsolutno afirmišem i izborim za status standardnog prvotimca, druga da sa Partizanom uđem u Ligu šampiona, a treća, možda i najvažnija, da ostanem među crno-belima makar do kraja sezone - ističe Pantić.

Predsednik crno-belih Dragan Đurić nedavno je napomenuo kako je za talentovanog vezistu spreman novi ugovor i da od selidbe u Juventus nema ništa, a istu informaciju potvrđuje i sam Danilo.

- Ne bih da pričam ništa o Juventusu, uopšte me ne zanima prelazak tamo. Moj prvi zadatak u narednoj sezoni je da se igrački razvijem, a i ja isto kao i predsednik imam želju da potpišemo novi ugovor i da što je duže moguće ostanem u Partizanu - dodao je Pantić, koji je aktuelnim papirima vezan za Humsku 1 do juna 2015.Nekoliko puta tokom proteklih nedelja predsednik Partizana