SKORO ceo novi tim je doveo Rad u zimskom prelaznom roku. "Građevinari" su predstavili u četvrtak čak osmoricu novajlija, koji će biti udarne igle u borbi za opstanak u drugom delu sezone.

Novi članovi kluba sa Banjice su sve proverena imena superligaškog fudbala: bivši Partizanovac Srđa Knežević, pa Dejan Babić, koji stiže na pozajmicu iz Humske, nekadašnji član Crvene zvezde Nenad Srećković, "ofkovci" Aleksandar Simić i Nenad Injac, kao i Stefan Čolović, Saša Kolundžija i Vuk Ranđić.

Oni su se juče našli, uz ostatak ekipe, u avionu za Tursku, gde će se Rad pripremati do 13. februara za prolećne izazove.

- Uvek sam prema Radu imao ogroman respekt, jer to kao klub zaslužuje i pripada mu mesto u Superligi. Moramo da se ujedinimo i da svoj kvalitet stavimo u službu tima kako bismo ostvarili zajednički cilj - opstanak u ligi. Optimista sam, mislim da se jesenas samo neki rezultati nisu "namestili" - rekao je u ime novajlija Aleksandar Simić.

U AVIONU 26 PUTNIKA
NA pripreme Rada otputovalo je 26 igrača. Treneru Aleksandru Jankoviću na raspolaganju su: golmani Branislav Danilović, Aleksandar Jovanović i Boris Radunović, te igrači u polju Branislav Milošević, Vladimir Rodić, Slobodan Urošević, Saša Kolundžija, Miloš Stanojević, Ognjen Gnjatić, Uroš Delić, Nemanja Mihajlović, Andrija Luković, Aleksandar Simić, Uroš Damnjanović, Vuk Ranđić, Lazar Ćirković, Nikola Raspopović, Dejan Babić, Nikola Maraš, Stefan Čolović, Perica Stančeski, Srđa Knežević, Nenad Srećković, Stefan Tripković, Jovan Kastratović i Nenad Injac.