VULIĆEVIĆ, Trajković, Leković ili Škuletić. Danima je trajala svojevrsna anketa ko će od pomenute četvorke biti prva lasta zimskog prelaznog roka u Humskoj i sve prognoze su pale u vodu. „Pobedio“ je Nikola Drinčić, momak ponikao u fudbalskoj akademiji crno-belih, koji je kao prekobrojan punih devet godina i zapažene karijere u Turskoj i Rusiji čekao povratak u Humsku.

- Brzo smo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo i sada je na meni da pokažem da zaslužujem dres Partizana. U karijeri do sada nisam osvojio nijedan trofej i to je sada presudilo. Želim sa Partizanom do titule - rekao je na promociji Drinčić koji će po slovu ugovora u naredne tri godine nositi na leđima dres sa brojem 20.


Interesantno je da je i za Drinčićev odlazak, a sada za povratak, zaslužan isti čovek - Albert Nađ.


- Svojevremeno sam otišao iz Partizana jer je bila jaka konkurencija, između ostalih u timu je bio i Albert Nađ. Nije istina da nisam želeo da se vratim u Humsku posle Banata, već sam tada imao ugovoren transfer u Tursku. Od igrača iz aktuelnog pogona poznajem samo Sašu Ilića i Volkova, sa kojim nisam stigao mnogo da pričam o Partizanu, s obzirom na to da jesenas to nije bila aktuelna tema.


Poslednjih dana Drinčić se dovodio i u vezu sa večitim rivalom, što je on demantovao jednom rečenicom.


- Ne, Zvezda nije uopšte bila u opticaju.


Sportski direktor Nađ najavio je da bi dovođenje Drinčića trebalo da predstavlja samo polaznu tačku u prilično živom zimskom prelaznom roku.


- Doveli smo veliko pojačanje sa kojim smo imali kontakte još u septembru, ali se tada nije sve poklopilo. Drinčić je prvo, svakako ne i poslednje pojačanje, nego samo jedno u nizu. Moje i ambicije trenera Nikolića se poklapaju i učinićemo sve da ispravimo slabosti ekipe i uradimo ono što je zacrtano.


Odlazak Đembe Đembe iz Humske je samo pitanje dana, Brašanac je juče bio na razgovoru oko novog ugovora, ali dogovor još nije postignut, dok je Nađ najavio mogućnost novog ugovora za kapitena Ilića u junu. Kada su nove akvizicije u pitanju, direktor je ostao zakopčan.


- Bićete blagovremeno obavešteni ukoliko se dogodi nešto oko Vulićevića i Trajkovića.LIČNA KARTA

Rođen: 7. septembra 1984.

Mesto: Beograd

Visina: 181 cm

Pozicija: zadnji vezni

Karijera: Teleoptik, Partizan, Spartak (Subotica - pozajmica), Banat (pozajmica), Gazijantep, Amkar, Spartak (Moskva), Krasnodar, Partizan.

Reprezentacija:

SCG i Srbija - mlada 11(0)

Crna Gora „A“ 29(3)