MILAN Lukač odlično brani mrežu OFK Beograda, ali je meč protiv Javora (pauzirao zbog kartona) pokazao da ima i pravog naslednika u Stefanu Čupiću.

Omladinski reprezentativac je debitovao u Superligi iako još nema 19 godina (7. maj 1994), a branio je kao mator.

- Branio je bez greške, dva tri puta je tako zrelo intervenisao kad mu nije bio debi meč. Šteta je za njega što mu se mreža zatresla, gol Javora je ipak bio neodbranjiv - ističe sportski direktor OFK Beograda Zoran Lončar.

Vižljasti Nišlija Čupa je prošao gotovo sve reprezentativne selekcije, godinama se razvija na Karaburmi i jedan je od sedmorice omladinaca koje su ove sezone promovisali „romantičari“.

- Stefan je jedan od najmlađih golmana koji je branio za OFK u poslednjih desetak godina. Golman je specifična pozicija, traži iskustvo i retko ko se usudi da ih ubaci u vatru. Kod našeg trenera Milinkovića godine nisu bitne, već samo odgovor na pitanje „možeš ili ne možeš„. Stefan ne samo što je veliki potencijal, već je hrabar i odlučan, a pred sobom u Lukaču ima i dobar uzor i pravu ličnost. Ponavljam, jedina je šteta što nismo osvojili sva tri boda - zaključuje Lončar.

Nikola Matek je sa 18,5 godina najmlađi golman koji je debitovao za OFK Beograd, Čupić je za desetak dana pretekao Bojana Šaranova.