SVI igrači Partizana koji su posle utakmice sa AELsmogli snage da daju izjave ponavljali su isto - da su dali maksimum i da bolje u ovom trenutku nisu mogli. Ostaje otvoreno pitanje kako bi fijasko srpskog šampiona izgledao da njegovi igrači nisu pružili 100 odsto mogućnosti.

- Dali smo maksimum, ali to nije bilo dovoljno. Trudili smo se, učinili sve što je do nas, ali nismo imali sreće da postignemo gol - ponavljali su redom Saša Marković, Ostojić i golman Stojković.


U trenutku kada je Vladimir Volkov pričao kako mu je najviše žao navijača jedan od njih je šetajući kroz prostor namenjen, a zabranjen novinarima, viknuo: „Ajde Volkov, nema izjava“.

Posle toga, defanzivac crno-belih se povukao ka klupskom autobusu.

- Borili smo se, čak i iznad mogućnosti, međutim, realnost je da smo u žrebu dobili najtežeg suparnika. Bodrili smo se međusobno, ali nije vredelo... Ceo klub je izgubio – rekao je
golman Stojković.

OSTOJIĆ: JOŠ POSTOJI NADA
- Borili smo se do poslednjeg atoma snage. Imali smo igrača više na terenu, napadali, ali smo primili gol koji nam je otežao posao. Još postoji šansa da uđemo u Evropu.