KAPITEN OFK Beograda Ivan Kecojević ovog leta je planirao da napusti Omladinski stadion na Karaburmi. Posle veoma dobre sezone imao je brojne ponude iz inostranstva, interesovanje su pokazali i „večiti“ rivali.


- Najuporniji su bili predstavnici francuskog Tuluza.Međutim, kada nisu izborili izlazak na evropsku scenu, jednostavno su zaćutali. I više se nisu javljali - rekapitulira Ivan Kecojević.


* Na Pohorju radite udarnički?


- Planiramo da napravimo pravi bum u novoj sezoni. Realno je da budemo među pet najboljih ekipa. Tim nam se nije puno promenio u odnosu na prošli šampionat. Otišli su samo Simić, Purović i Marković. Došli su Bogavac i Trivunović i nekoliko poletaraca.

NIŠTA OD GALATASARAJA ŽELjA da se odigra meč sa Galatasarajem u petak je postojala, ali iz tehničkog razloga meč ne može da se odigra na Omladinskom stadionu, koji se trenutno popravlja kako bi bio spreman za početak sezone. Dva kluba su se dogovorila da u nekom prvom slobodnom terminu odigraju meč, a „romantičari“ ostaju u Sloveniji do nedelje.

* Ko bi mogao da stekne punu afirmaciju od mladih igrača?


- Aleksandar Čavrić. Vanserijski je talenat. Sjajno barata sa loptom, ima izrađen šut, neustrašiv je. On je moj tip.


* Bili ste standardni mladi reprezentativac Crne Gore?


- Odigrao sam sedam kvalifikacionih i tri prijateljske utakmice. Zahvalan sam selektoru Dušku Vlaisavljeviću.


* Ne oglašava se Branko Brnović, kormilar najbolje crnogorske selekcije?


- Njegov poziv s nestrpljenjem očekujem. Uveren sam da će uskoro stići. Moje je da dobro igram za OFK Beograd i doći će mojih „pet minuta“ u najboljoj reprezentaciji Crne Gore - uveren je kapiten Ivan Kecojević.