POSLE osmočasovnog puta, ekspedicija OFK Beograda stigla je na Pohorje. Trener Stevica Kuzmanovski u Sloveniju je doveo sve raspoložive snage i tokom narednih četrnaest dana pripremaće se: golmani Lukač, Matek i Matić, zatim Petković, Stanojević, Kecojević, Gašić, Vasiljević, Mustur, Radić, Punoševac, Nikolić, Metju, Danilović, Pavlović, Čavrić, Batioha, Mijić, Trivunović, Žeravica, Pavlovski, Tufegdžić, Bogavac, Milić, Takač i Aleksić.

Sa ekipom nije Uroš Sinđić. On je bio na spisku Kuzmanovskog za Sloveniju, ali je pred sam put potpisao ugovor s Voždovcem i njegov prelazak u redove prvoligaša bio je glavna tema svih razgovora na putu do Pohorja. Sinđić se tako pridružio Aleksandru Simiću, koji je pre desetak dana takođe stavio autogram na ugovor s Voždovcem.


- Koga nema, bez njega se mora i može - kategoričan je trener Stevica Kuzmanovski.

Od ponedeljka "romantičare" čekaju po dva treninga dnevno. Svakog trećeg dana planiraju se kontrolne utakmice, ali njihov raspored još nije stopostotno utanačen.

- Za sada su sigurne utakmice s poljskom Jagelonijom 18. jula i s bugarskom ekipom Beroe, deset dana kasnije - dodaje trener Kuzmanovski.

RED ZA ISPISNICE
BROJNI fudbaleri OFK Beograda minulih dana su uzeli dokumenta iz kluba. Na spisku su Dušan Kolarević, Novica Milenović, Petar Planić, Stevan Marković, Igor Jelić...
Prekaljeni Milan Purović traži inostrani angažman, Milivoje Raičević je otišao u Mornar iz Bara, a Goran Brkić je pozajmljen Jedinstvu Putevi iz Užica.