ŠAMPIONSKA navala je kompletirana angažovanjem Stefana Šćepovića. Stariji brat prvotimca Partizana Marka Šćepovića stigao je u Humsku kao slobodan igrač, a vernost petostrukom uzastopnom šampionu Srbije po slovu ugovora trajaće dve godine.

Priča o Stefanovom dolasku aktuelna je već desetak dana, a po njegovom povratku sa reprezentativne akcije bila su dovoljna 24 časa da dve strane izađu nasmejane pred medije.

- Uz velike napore uspeli smo da dovedemo sina mog bivšeg igrača. Mislim da nema potrebe da mnogo pričam o Stefanu, ponikao je kod nas i put ga je kroz Evropu doveo do Partizana, gde će sigurno imati priliku da dodatno napreduje - rekao je sportski direktor crno-belih Ljubiša Tumbaković.


Zadovoljstvo zbog ostvarene saradnje nije krio ni Stefan.

- Došao sam u klub za koji navijam od malih nogu. Išao sam, doduše, zaobilaznim putem, ali je zadovoljstvo sada izuzetno. Nadam se da ćemo osvojiti šestu titulu zaredom.

Nije želeo stariji Šćepović da beži od priče o prošlogodišnjem interesovanju Crvene zvezde za njegove usluge.

- Govorilo se o dosta klubova, a jedna od opcija bila je vezana i za drugu stranu Topčiderskog brda. To su ipak bile spekulacije, u svakom slučaju sada je to ostalo iza mene. Srećan sam što ću da budem u prilici da igram sa bratom. Različiti smo igrači, a kako ćemo se snaći u tandemu, videćete uskoro.

Interesantno je da je Stefan samo dva sata posle parafiranja vernosti Partizanu potpisao i drugi, bračni ugovor s devojkom Jovanom.

- U istom danu potpisujem ugovor s dve svoje velike ljubavi - raspoloženo je zaključio Stefan Šćepović.

LOVRE PRED POTPISOM
DO okupljanja u ponedeljak, kada crno-beli počinju pripreme za novu sezonu, očekuje se najmanje još jedna promocija. Mohamed Zabija završava lekarske preglede, a pred sedmu silu bi već u subotu mogao i drugi povratnik iz inostranstva Goran Lovre.