Napadač Partizana Marko Šćepović, ipak, je povredio ukrštene ligamente kolena i za njega je ova sezona završena! Loše vesti stigle su jutros iz Berlina, gde je Šćepović na pregledima.

Fudbalera kluba iz Humske očekuje operacija i pauza do leta.

Iako je u utorak bilo nagoveštaja da povreda, zbog koje nije otputovao sa ekipom na pripreme u Tursku, nije tako ozbiljna, dan kasnije, kad je urađena artroskopija kolena, utvrđeno je da su mladom napadaču stradali prednji ukršeni ligamenti, prenosi "Mondo".

- Nažalost, ipak su u pitanju prednji ukršeni ligamenti. Već u četvrtak ili petak biće operisan, u Nemačkoj, samo još ne znamo da li u Berlinu ili Augsburgu - rekao je koordiinator za sportska pitanja Albert Nađ.

Šćepović je imao problem sa kolenom pre godinu dana, zatim ga je povredio i u sudaru sa saigračem Davidom Mangom, a dokrajčeno je na treningu u Beogradu, prošle subote, prilikom nezgodnog pokreta.

- Ovo je jak udarac za nas, ali šta da se radi, važno je da operacija prođe kako treba. Prema prognozama, Šćepović bi trebalo da bude spreman za početak kvalifikacija za Ligu šampiona - zaključio je Nađ.