Fudbaler Juventusa Miloš Krasić i dalje greje klupu (ili sedište na tribinama) kluba iz Torina, a mediji u Italiji svakodnevno izveštavaju o interesovanju brojnih ekipa za srpskog reprezentativca.

Ono što je zanimljivo je da brigu, bar se tako stekao utisak, o Krasiću vodi nekoliko menadžera. O čemu se radi pojasnio je poznati agent Dejan Joksimović.

- Ja sam zvanični menadžer igrača, a Vlado Borozan radi sa mnom kada je Italija u pitanju, dok mi je Marko Naletilić pomogao da Miloš dođe u Juventus – rekao je Joksimović.


Borozan je pre nekoliko dana pričao o interesovanju Intera za Krasića.

- Pre nego što se Miloš preselio u Juventus postojala je mogućnost da ga Inter angažuje. Ipak, imali smo dogovor sa ljudima iz Torina i verovatno je Borozan na to mislio kada je pričao o interesovanju Intera. Takođe, nikakvu ponudu nisam dobio ni od Mančester Junajteda i Čelsija.

Kakva je budućnost srpskog reprezentativca još nije izvesno.

- Kao što sam ranije rekao ako Krasić ne dobije prostor da igra verovatno će da ode iz Juventusa. U poslednje vreme je na klupi, ali Miloš želi da sačeka nekoliko nedelja pre nego što odluči. Ispoštovaću svaku njegovu odluku, ali nećemo da razmatramo bilo kakve ponude pre nego što igrač ne donese konačnu odluku –izjavio je Joksimović za italijanske medije.