STRELCI: Lazović u 4. i 25, S. Šćepović u 32. i Marković u 75. minutu za Srbiju, a Cvetanov u 11. za Bugarsku. Stadion: FK Inđija. Gledalaca: 500. Sudija: Miodrag Gogić (Novi Sad).

SRBIJA: Kirovski - Miljković, Savić, Gudelj, Rodić - Medojević, Ignjovski, Lazović, Đuričić, Aleksić - S. Šćepović. Igrali su još: Vasić, Marković, Mitošević, Maksimović, M. Šćepović, Kojić, Nastasić.

BUGARSKA: Iliev - Pašov, Terzijev, Dimov, Drenovički - Tošev, Tonev, Kostadinov, Valčanov, Cvetanov - G. Milanov. Igrali su još: Kunčev, I. Milanov, Marčev, Filipov, Benguzov, Vasilev, Mečev.


Kada bi i na takmičarskim mečevima igrali kao na prijateljskom danas protiv istočnih suseda, srpski “orlići” bi se ekspresno vratili u vrh evropskog fudbala. Mlada reprezentacija Srbije, koja će posle četiri “mandata” sada prvi put propustiti EP, deklasirala je i igrom i rezultatom vršnjake iz Bugarske u kontrolnom meču u Inđiji - 4:1 (3:1).


Brzo, agresivno, atraktivno i efikasno igrala je selekcija Aleksandra Jankovića, a ofanzivni trio Lazović - Đuričić - Stefan Šćepović je za samo pola sata ubio svaku nadu Bugarima da mogu da izbegnu poraz. Plenio je terenom u prvom poluvremenu Lazović, krilo Crvene zvezde, koji je dva gola postigao, a treći na jednako lep način namestio starijem Šćepoviću da nastavi ubitačan niz u dresu mlade selekcije - četiri gola na četiri utakmice.


Nije opadao tempo ni posle velikog broja izmena, pa je vezista OFK Beograda Marković posle solo-akcije pogotkom stavio tačku na meč - 4:1. Mogla je da odjekne u Inđiji i “petarda” da je Stefan Šćepović pogodio mrežu umesto stative...


Imaće mlada reprezentacija Srbije još jednu kontrolu u sredu, kada će u Novom Sad dočekati vršnjake iz Ukrajine.