Vesna Rivas i Goca Božinovska su izbačene sa „Farme" jer su se potukle. Dve prevačice su se u noći između subote i nedelje fizički obračunale, a Zadruga je hitno reagovala i izbacila ih sa imanja.

Božinovska i Vesna su se prvo posvađale. Pale su teške reči, a onda je Goca prišla svojoj koleginici, zavrnula joj majicu i rekla da bi trebalo da se operiše jer je debela. To je bilo sasvim dovoljno da je Vesna udari i počupa za kosu. Goca joj nije ostala dužna pa joj je uzvratila, a ostali farmeri su skočili da razdvoje dve pevačice.

Posle tuče Vesna i Goca su bile vidno uznemirene i uplakane, a većina takmičara je stala na stranu Božinovske. Na imanju u Lisovićima se povela priča među takmičarima da će podići pobuni i napustiti šou ako se Vesna ne izbaci.

Vesna Rivas za "Novosti": Nisam mogla da se iskontrolišem, u šoku sam. Više o tome pročitajte OVDE

Međutim, Zadruga je poslala pismo i zatražila od Goce i Vesne da se hitno spakuju i napuste „Farmu“.

- Nisam zaslužila da me izbace - odreagovala je Goca. - Ona me danima napada, govori mi ružne reči. Htela sam kosu da izvučem iz njenih ruku i zbog toga sam diskvalifikovana? Zbog čega? Neću niko da me naziva ku*rvom. Poslaću sutra advokata pa će on dokazati da sam nepravedno izbačena.

Da podsetimo, nedavno je pevačica Zorica Marković takođe izbačena sa "Farme" jer je fizički nasrnula na Staniju Dobrojević.