Dani u "Velikom bratu" su odbrojani Bobanu Stojanoviću! Gej aktivista se najmanje svideo publici koja ga je posle tri nedelje boravka u rijalitiju poslala kući. Pred izbacivanjem su bili svi sem Ave, Soraje, Slavka i Željka. Oni su pobedom na "Balkan song contest-u" osvojili imunitet. Nominovani su ceo dan bili vidno nervozniji u odnosu na pošteđene.

21:30 - Marijana Mićić: Večeras je neko otpevao svoje

- Dobrodošli na četvrto izbacivanje iz kuće "Velikog brata". Vi glasate. Neko je večeras "otpevao" svoje. Izbacivanje nije jedina tema kojom ćemo se baviti večeras, već ćemo pričati i o seksu i apstinenciji - pozdravila je Marijana publiku.

21:37 - Protekla nedelja bila burna

Protekla nedelja u kući Velikog brata je bila veoma burna. Tuča dve ukućanke, pretnje Maje Nikolić da želi kući, spletke, ogovaranje, ljubav su bili deo najluđe nedelje u kući.

21:39 - Maja i Slavko planiraju letovanje

Maja Nikolić i Slavko su se dogovarali da li će moći da nekoliko dana provedu u Crnoj Gori. Pevačicu je zanimalo da li će glumac biti na primorju.Tu vest je jedva dočekala Vendi koja ga je javno "prozvala" da na letovanje ide samo sa raspuštenicama.


21:53 - Novac za decu ometenu u razvoju i Srpskoj pravoslavnoj crkvi

Marijana se uključila prvi put u kuću. Poželela im je dobro veče, pa ih je pitala kako su, a oni su joj odgovorili da su "super".
Ava, Soraja, Slavko i Željko se nisu još dogovorili kome će da da uplate novac u humanitarne svrhe koje je produkcija prikupila od poruka tokom VB Song-a. Sara je tvrdila da treba pare da daju za decu ometene u razvoju, a Slavko želi da novac uplati Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Marijana je predložila da novac podele i uplate i jednima i drugima. Svi su pristali na to!

21:58 - Top neće da se menja, Sindi oprostila Aneti, Slavko ljut

Marijana je pitala Topa da li će promeniti svoje ponašanje.
- Ja nisam došao da pobedim. Ja sam voljen čovek i sve što mi treba je na 1000 metara od kuće Velikog brata i ne vidim razlog zašto bih bilo šta menjao - rekao je Top.
Voditeljka je pitala Anetu da li će se pomiriti sa SIndi.
- Ja sam joj sve oprostila - rekla je Makedonka, ali Sindi je rekla da joj neke stvari neće zaboraviti, ali i da je primetila da se Aneta promenila otkako je Nevena napustila šou.
Marijana je pitala Slavka da li je on to planira letovanje sa Majom. On izgleda ima veliki problem sa forsiranjem priče o njemu i Maji pa je bio malo ljut.
- Ja nju poštujem kao ukućanku i drugaricu. Ja sam porodičan čovek i letujem samo sa njima - rekao je Slavko.

22:05 - Top "digao ruke" od Maje Nikolić

Top je u ispovedaonici rekao da je odustao do Maje Nikolić i da ne može više da je toleriše.
- Ne mogu više da je slušam. Mnogo je podla i iznerviralo me je što ružno priča sa Bobanom o njegovim homoseksualnim orijentacijama - rekao je Dragutin.

22:27 - Nikome ne nedostaje seks

Marijana se uključila drugi put u kuću. Ona je pitala ukućane kako se oni bore sa ljubavno seksualnim nagonima u kući:
Milić: " Ja sam obećao ženi da ću da masturbiram. Mada, Vendi je ponudila da mi pomogne."
Maja Volk: " Ja bih moju ljubavnu priču da ispričala svima. Svi koji me znaju dobro znaju i za tu priču".
Slavko: " Ja ne namervama da o svojim seksualnim nagonima pričam sa vama i da to iznosim u javnost."
Boban: " Ja toliko imam seksa van kuće, da mi ovo dođe kao odmor."

22:32 - Milić: Ava, tebi je jedino stalo do Uroša

Ava je poverila Miliću i Vendi da joj je stalo do Željka. Međutim, roker ne misli tako.
- Nije tačno. Tebi je stalo do Uroša, a Željko je ovako usput - rekao je Milić, a Ava je "planula" i rekla mu da ona nije zaljubljena u Uroša.

22:45 - Ava i Željko opet u akciji

Ava i Uroš opet imali seks, Vendi i Maja u žestokoj svađi. Više o tome pročitajte OVDE.

23:00 - Izbačen Boban

Marijana se uključila treći put u kuću. Voditeljka je pitala pošteđene ukućane da li im je večeras lakše. Ava je rekla da joj i dalje nije svejedno i da se trese za sve svoje prijatelje.
Pošto je svim ukućanima rekla da sednu, ostale su Vendi i Maja da stoje. Dve rivalke su bile prilično šokirane. Ava je plakala zbog opasnosti da njena Vendi napusti kuću. Ipak, obrt u poslednjem trenutku, Marijana je rekla: "Bobane, izbačen si."

23:35 - Boban: Top je gromada od čoveka

Gej aktivista Boban Stojanović je po izlasku dao intervju Marijani. Ona mu je otkrila da je su je njegove reči često rasplakale. Međutim, Boban je istakao da mu je ponekad bilo žao Maje, da je za njega Top poseban čovek i da misli da će Maja Volk da pobedi.

Jedini sukob koji je imao za tri nedelje je onaj sa Majom Nikolić. Boban je istakaoda mu je pevačice ponekad bilo žao.

- Maja je jedna brzopleta osoba koja često kaže nešto što ne misli, a vrlo retko misli. Meni je nje bilo nje žao. Juče je rekla da nije normalno jer sam gej. Uprkos svemu, shvatio sam da volim svoju porodicu. Maja ima decu i mislio sam da će se ona staviti u kožu moje majke. Pa nisam hteo ništa da joj kažem. Ona vapi da bude voljena.

Boban je imao 30 sekundi da pozdravi ukućane. Poručio im je da on zna da se u svakome od njih krije jedna divna osoba, ali se posebno obratio Topiću.

- Ćao ljudi, želim vam sve najbolje. Ja znam da se u svima vama krije jedna dobra osoba. Posebno bih hteo da se obratim Topu. Ti si jedna gromada od čoveka, sve najbolje.

Marijanu je zanimalo da li je ona poznavao Vendi pre ulasaka, ali je on tvrdio da nije.

- Vendi sam video na jednom nastupu. Ona je inteligentna i divna osoba i drago mi je što sam uspeo da vidim tu njenu drugu stranu.

Ipak, Boban tvrdi da sve afinitete za pobedu ima Maja Volk.