Manekenka Nevena Miličević udarila je i počupala za kosu Sindi Models. Iako nije tajna da se njih dve ne podnose, navodno zbog bivšeg dečka, svađa koja se desila danas je kulminirala udarcima i čupanjem. Nevena je izbačena iz kuće "Velikog brata".

Produkcija kuća Emotion je dala zvanično saopštenje i odlučila da Nevenu Miličević pošalje kući.

"Nevena i Sindi od samog početka nisu ostvarile dobru komunikaciju i konflikti između njih dve su bili skoro pa svakodnevni. Danas je došlo do kulminacije u tom odnosu. Naime manekenka Nevena Miličević je usled Sindinih provokacija odreagovala fizičkim napadom", stajalo je u saopštenju Emotiona.

Do toga je doslo zbog sitnih ženskih čarki. Sindi je zadigla Neveninu suknju kako bi pokazala kako Nevena ima celulit, a Nevena je usled besa počupala Sindi za kosu i rukom je udarila po glavi.

Kako je izgledalo Nevenino napuštanje kuće možete pogledati OVDE.

Posto pravila Velikog Brata ne dozvoljavaju bilo kakav fizičko nasilje ili kontakt u tom smislu, Nevena će morati da napusti kuću Velikog Brata.

Svi ukućani sem Soraje su stali u Neveninu odbranu i nisu želeli da napusti kuću."

Inače, dve manekenke se svađaju već danima. Sindi tvrdi da je Nevena spavala mesec dana u apartmanu njenog bivšeg dečka, a Nevena tvrdi da modelsica ništa nije stekla na pošten način. U utorak ujutru dok su ukućani sedeli u dvorištu Nevena i Sindi se žestoko posvađale.