Treći takmičar koji je napustio kuću Velikog brata je kaskader Uroš Ćertić. On je posle izbacivanja otkrio da je zaljubljen u Soraju.

Takmičari koji su dobili najviše nominacija su Žarko i Željko Stojanović, Maja Nikolić i Slavko Labović, ali je za izbacivanje nominovan i Uroš Ćertić jer je prekršio pravilo zbog toga što je sa Majom pričao o nominacijama.

21:33 - Željko: Majo, odvratno se oblačiš

Situacija u kući pred izbacivanje mirna. Svi sede u spavaćoj sobi, jedino se Željko i Maja međusobno provociraju! Željko je rekao Maji kako nema ukus za oblačenje!

21:36 - Ko koga želi da vidi napolju?

Maja Nikolić bi volela da publika izbaci blizance, Žarka i Željka. Njeno mišljenje dele Slavko. Majin dobar drug Uroš bi voleo nju da vidi van kuće Velikog brata, a blizanci tvrde da baš pevačicu treba eliminisati.

21:37 - Marijana otkriva probleme ukućana

Voditeljka Marijana Mićić je rekla da će se više puta uključivati u kuću Velikog brata. Ona će pokušati da otkrije zašto je Soraja postala agresivna i da li je Željko zaljubljen u Avu Karabatić.

21:43 - Slavko upozorio Maju da prestane sa zavođenjem

Slavko Labović je upozorio Maju Nikolić da prestane sa pokušajima da ga fascinira i da je bilo dosta da mu se svi ostali smeju zbog nje.

- Stvarno nisi moj tip muškarca. Izvini, to ti nikada ne bih rekla - rekla je Maja Slavku.

Top je Maji rekao da Vendi koristi Slavka da bi joj spustila.


21:53 - Maja Volk: Rađa se ljubav između Ave i Željka

- Dok se svi bavimo jednom nazovi ljubavnom pričom, niko ne vidi da se rađa jedna nova ljubav između Ave i Željka - rekla je Maja Volk u ispovedaonici i naglasila da je došlo vreme da u kući dođe do dramskog obrta.

21:58 - Nominovani ubeđivali publiku da glasa za njih

Marijana se uključila po prvi put u kuću Velikog brata. Obratila se stanarima i pitala da li su se popravili međuljudski odnosi.

- Zmija ostaje zmija ma šta da se desi - rekao je Žarko za Maju.

Ukućani imaju 15 sekundi da ubede publiku da glasaju za njih. Maja je otpevala pesmu "Kad mi prođe vreme". Marijana je pitala da li peva jer je zaljubljena, a ona joj je odgovorila da ona stalno peva, baš kao u privatnom životu. Žarko i Željko su rekli da su iskreni i da uvek govore istinu i da su to što jesu. Uroš je ubeđivao publiku da je dobro da ostane jer ljude tera da treniraju i da se pomirio sa 90% ukućana sa kojima je bio u svađi. Slavko je rekao da neće publiku ubeđivati jer bi morao o sebi da kaže sve najbolje, a on to ne želi.

22:06 - Slavko: Izvinjavam se mojim bližnjima

Slavko Labović se u uključenju uživo obratio svojim najdražima i zamolio ih da mu oproste zbog slobodnijeg ponašanja prema pojedinim ukućankama.

- Mislim da sam pojedinim ukućankama mnogo dao za pravo i bio sam mnogo tolerantan. Ako sam razočarao moju porodicu sad ih molim da mi oproste - rekao je glumac.


22:14 - Ukućani saznali da je Topić imao tajni zadatak

Ukućani su otkrili da je Dragutin Topić imao tajni zadatak. Oni su sedeli u dnevnoj sobi i gledali na televizoru Topa kako priča sa Velikim bratom. Pošto mu je rečeno da je uspešno obavio zadatak on se zaputio u dnevnu sobu da svojim sustanarima kaže da je sve bilo laž. Međutim oni su sve već čuli-

22:21 - Uroš i Slavko ogovarali Avu

Dok su vežbali Uroš i Slavko su pričali o Avi. Kaskader je rekao da mu je bilo „ubijanje“ jer je sa starletom proveo šest dana u kombiju.

-Rekla mi je da joj polubac mnogo znači – rekao je Uroš Slavku. – I kao ono, prođe godinu dana dok ona napravi sledeći korak.

Slavko je slušao sve to i reko Urošu da mu treba „orden dati“.

22:30 - Maja i Slavko besni jer se priča da su zaljubljeni

Marijana se drugi put uključila u kuću. Ona je rekla da je cilj novog uključenja da porazgovaraju o ljubavnim odnosima. Nju je zanimalo da li se Maji Slavko dopada kao muškarac.

- Ja poštujem sve muškarce koji mogu da osvetlaju obraz svojoj zemlji - pravdala se Maja i rekla da je prema njemu prijateljski nastrojena.

Slavko je otkrio da je veoma tolerantan i da je osetio da njhov odnos ide u lošem smeru. Glumac je naglasio da nije spreman za bilo kakvu intimnu vezu.

23:14 - Izbačen Uroš

Uroš Ćertić je treći ukućanin koji je napustio kuću "Velikog brata".

23:15 - Uroš: Zaljubljen sam u Soraju

Uroš Ćertić je rekao da je malo zaljubljen u Soraju Vučelić i da se ona mnogo razlikuje od Ave Karabatić.

Voditeljka ga jeprvo pitala zbog čega je bio zao prema Avi i zamolila ga da joj objasni šta se desilo između njih.

- Nije se ništa desilo među nama i sve smo se dogovorili ispod jorgana. Bili smo u dva sa dva - rekao je Uroš. - Nisam ružno pričao o Avi. Pokušao sam da joj objasnim da smo samo prijatelji. Ovo je šou, moramo da palimo vatru.

Uroš je bio izviždan kada je rekao da ima devojku, ali da je između Soraje i Ave velika razlika, a onda je sve šokirao.

- Ava je Ava, Soraja je Soraja -rekao je Uroš. - Razlika između njih dve je u inteligenciji, Sara je zgodnija. Malo sam se zaljubio u Soraju. Kako da se ne zaljubite.

Marijanu je zanimalo u kakvim je odnosima sa Majom Nikolić.

- Vulgarno se obraća ljudima.Ima dvoje dece, ne treba to da radi sebi. Prepucava se preko Slavka - rekao je Uroš.

23:31 - Balkan song contest - nedeljni zadatak

Velki brat je pozvao Topa i Maju Volk u ispovedaonicu.


- Vi ste učesnici muzičkog takmičenja "Balkan song contest 4 ". Podeljeni ste u pet grupa. Svaka grupa će dobiti po dve pesme da otpeva - dobili su ukućani nov zadatak.