Mirna Radulović je ostvarila svoj san i postala Prvi glas Srbije! Pobednica je pored prestižne titule osvojila i nagradu u iznosu od 100.000 evra koja podrazumeva snimanje kompletnog albuma. U superduelu Mirna se našla zajedno sa Nevenom Božović, a žiri je uprkos teškom zadatku bio jednoglasan u odluci da Mirnu proglasi Prvim glasom Srbije!


23:38 Žiri odlučuje o pobedniku - Mirna pobednik

" Iza nas je jedan fenomenalan šou. Pohvalio bih vas kao pevače, Imamo vrlo težak zadatak. Zahvaljujem se Prvoj televiziji i direktoru te televizije. Bili ste svi divni", rekao je Vlado. Mirna je pobednik

23: 36 Nevena izvodi pesmu "Milo moje"

Nevena je izašla na scenu sa pesmom "Milo Moje" Bisere Valentić. Publika vrišti.

23:32 Mirna peva prva u super duelu

Mirna je otvorila super duel pesmom "Hero" Maraje Keri. Mirna oduešvila publiku u studiju.

23:20 Izbačena je Sara Radulović

Prva takmičarka koja prolazi u super duel je Nevena Božović. Druga koja ide u super duel je Mirna Radulović. Izbačena je Sara.


23:06 Zatvorene linije

Andrija šalje poljubce publici, gledaoci u studiju su nervozni. "Sve tri su sjajne, jako sam pod utiskom, rekla je Aleksandra Radović. "Večeras sve ovo možemo komentarisati ovako ili onako. Sve tri su sjajne", rekao je Vlado. "Ovo je jako težak i odgovoran posao", rekao je Mare.

23:04 Sara, Nevena i Mirna zajedno na sceni


22:54 Završen reguralni dero takmičenja


Dvoje sa najvećim brojem glasova ulazi u super-duel.

22: 46 Mirna zatvara treći krug

Mirna Radulović peva pesmu "The best " Tine Tarner. Publika skandira.
" Ja sam se super proveo" , rekao je Mare. " Vrlo je nezahvalno uzeti ovu pesmu, od karakterističnog pevača. Jedina zamerka je to što moraš da nabiješ neku godinu, da ti glas postane kao Tinin, rekao je Vlado. " Mirna, meni nije jasno gde si bila svo ovo vreme. Ti si posebna i tebi ne trebaju plesači, rekla je Aleksandra.

22: 40 Nevena izvodi pesmu "Bato"

Nevena peva pesmu od Kaliope "Bato". Publika je oduševljena i peva zajedno sa Nevenom.
" Ovo je tvoje ubedljivo najbolje izvođenje. Prvi put kod tebe osećam vatru. Osećala se neka strast. Ti si odlična, rekla je Aleksandra." Ovo je tvoje najbolje izvođenje", rekao je Mare.
" Slažem se, ovo je tvoje najbolje izvođenje, rekao je Vlado.

22:34 Sara otvorila treći krug

Sara peva pesmu "Sweet dreams" britanskog pop dua Eurythmics. "Stvarno si uradila vrhunski posao", rekao je Georgijev. " Mislim da si bila divna. iznenadila sam se. Bila si sjajna.", rekla je Sari Aleksandra. " Ono što sam video sad je kao da si to spremala dugi niz godina" , rekao je Mare.


22:18 Mirna Raulović perfektna kao i uvek

Mirna peva pesmu "Girl on fire" od Alicia Keys. " Hvala ti za sve ovo", rekao je Mare." Ovo je bilo odlično", rekao je Vlado. "Savršeno vladaš svojim vokalom", rekla joj je Aleksandra.

22:12 Nevena na sceni kao anđeo

Nevena je otpevala pesmu "Blue Jeans" od Lana Del Rey. Publika skandira Nevenino ime.
" Nevena, ja sam pod utiskom ovoga što sam videla. Prelepo si izgledala i pevala. Sve je bilo na svom mestu. Bila si odlična, odlična, odlična", rekla je Aleksandra. "Apsolutno si zasluženo ovde, rekao je Mare. "Čestitam ti na hrabrosti i drago mi je što si ovako izgledala", rekao je Vlado.


22:01 Drugi krug- Sara briljirala


Sara peva pesmu Zemlje Gruva "Najlepše želje".
"Odlično, lepo si se obukla, lepo si se ponašala", rekao je Vlado.
" Saro, mnogo mi je drago što si pevala ovu pesmu, jer ti ovaj pravac odgovara. Treba izvesti ovu pesmu. Lepo izgledaš. Sve u svemu sve je delovalo super, svaka čast", rekla je Aleksandra. "Sjajno si ovo izvela, odgovara ti ovaj pravac pevanja", rekao je Mare.

21: 45 Mirna Radulović treća nastupa

Mirna peva pesmu "Više se ne vraćaš" Karoline Gočeve.
" Ti ćeš jako dugo trajati na estradi", rekao je Mare. "Odlično si pevala kao i do sada", rekao je Vlado. " Ti si otkrovenje, ti si sve na jednom mestu, pod utiskom sam svega onoga što ti možeš, saka čast" , rekla je Aleksandra.


21:36 Nevena Božović na sceni

Nevena Božović je nastupila druga u prvom krugu superfinala sa pesmom Tošeta Proeskog "Igra bez granica".
" Nevena mislim da si večeras pronašla pravu meru u svom izrazu. Odlična si bila, sve si izvela kako treba. Biće nam veoma teško, rekla je Aleksandra. "Vidi se da je ovo pravac koji ti osećaš. Pevanje je bilo jako, jako dobro", rekao je Mare. "Desila se jedna stvar, da si uzela mušku pesmu i desi se taj neki momenat kada sam se na to navikao. Bilo je super", rekao je Vlado.

21:25 Prvi krug- Sara prva peva

Devojka koja je seksipilom ostavlia svoj pečat u takmičenju prva nastupa sa pesmom "End of the time" od Bijonse. Aleksandra sve vreme đuska dok pesma traje.
"Saro nastup je bio sjajan. Odlično si otpevala. Bravo!", rekao je Vlado.
"Ja sam impresionirana tvojim nastupom, drago mi ja pesmu doneseš na svoj način.Svi komplimenti.", rekla je Aleksandra. Mare je rekao da je bila dobra u pevanju i da je sve bilo sjajno.


21:16 Linije za glasanje su otvorene.

21:13 Žiri se obratio publici
Vlado Georgijev je rekao da koju go finalistkinju da izaberu neće pogrešiti. Aleksandra je rekla da je veoma uzbuđena i da joj je drago što su superfinalistkinje iz njene grupe, što su svaka na svoj način posebne.


21:07 Bivši finalisti na ceni

Finalisti koji su izbačeni su na sceni i izvode miksom hitova, među kojima je bio i "Gangnam stajl" Njima su se pridružile i finalistkinje.


21:01 Počelo superfinale
Superfinale muzičkog takmičenja je počelo. Nevena, Mirna i Sara sa nestrpljenjem očekuju početak svojih nastupa.

TWITTER PODRŠKA
* Marko Jarić: Valentina po obicaju navija za Nevenu mada se ja nebi bunio da pobedi Sara ;) Obe su zasluzile da imaju super karijeru.
* Tijana Dapčević: Saro, odlična si
* Aleksandar Jovanović: Da se pita publika pobednik PGS bi već sad, posle ove pesme bila Nevena.
* Maja Gojković: Nevena, opet taj bol u glasu.
* Tanja Vojtehovski: Nez koreografije i efekata bez gomile pratecih vokala..pokidala je!! Nevena Božović