JOŠ se u Srbiji zbori o guslama i harmonici Bojane i Nikole Peković, pobednika treće sezone serijala „Ja imam talenat“, kao i o ostalim finalistima, a producenti, zadovoljni učinjenim, već su raspisali konkurs za nove talente.


Iako Englezi, koji prodaju licencu za ovaj svetski poznat šou, praktikuju da posle tri sezone naprave pauzu, za srpske talente pauze neće biti.


- Odlični smo - i dalje pod utiskom finalne večeri odgovara nam Sandrina Anđić, producentkinja programa. - Već smo počeli s pripremama za četvrtu sezonu. Otvorili smo na „Fejsbuk“ profilu „Ja ima talenat“ stranicu za prijavivanje. Za samo nekoliko minuta prijavilo se oko 400 ljudi.


Zajednička ideja naših producenata i vlasnika licence iz Velike Britanije za narednu sezonu jeste da kandidati budu neobičniji, s različitim talentima.


- Prošle sezone smo imali jednog skauta koji je išao po Srbiji i tražio zanimljive ljude. Sada smo se ozbiljno „naoružali“. Čitavi timovi će tragati za talentima koji nemaju mogućnost da se prijave preko interneta, SMS porukama ili nemaju televizor u kući.

A što se tiče tek okončanog finala, Sandrina nam otkriva da su svi bili veoma zadovoljni.


- I direktor RTS Aleksandar Tijanić insistirao je da odmah počnemo s pripremama za novu sezonu.

Po broju glasova koji su pristizali Sandrina je stekla utisak da ih je gledala cela Srbija.


- Srbija je izabrala najbolje. Četvoro finalista dobilo je skoro isti broj glasova. Razlika je u tome što se Beograd opredelio za Bojanu Stamanov, a u Srbiji su nijanse presudile između pobednika i Emilije Đonin.

Pobednici su kući ponelu slavu i ček na 100.000 dinara. Ali ni ostali finalisti neće ostati „kratkih rukava“.


- Englezi su svoj boravak u Beogradu produžili za jedan dan. U toku su pregovori oko ugovora i promocije ostalih finalista, Emilije, Bojane i Marka. Oni će biti i zaštitna lica RTS.DVA IZNENAĐENJA


- PRIPREMAMO dva velika projekta - ekskluzivno nam otkriva Sandrina Anđić. - Upravo smo završili sastanak sa PGP RTS na kome je dogovoreno da objave album s najboljim nastupima učesnika „Ja imam talenat“.

Druga stvar je još značajnija:


- Od engleskih producenata „Talenta“ otkupili smo prava na emitovanje trenutno najvećeg muzičkog šou-programa na svetu. Na tim nastupima učestvuje po nekoliko hiljada ljudi, a mi planiramo da oni budu sa svih prostora bivše Jugoslavije.