Hrvatska pevačica Severina Vučković je danas tačno u podne na svojoj Facebook stranici objavila novi spot za pesmu "Hurem". Tekst i melodiju za pesmu napisao je Andrej Babić, a za aranžman je zaslužan Ivo Popeskić.

“Hurem” je premijerno objavljena u ponedeljak, kada je Severina premašila pola miliona fanova na Facebooku.

Povodom predstavljanja pesme, Severina je objavila:

"Pesmu sam otpevala jer moja mama obožava Sulejmana Veličanstvenog i naravno jer je dobra melodija i tekst. Takođe, htela sam pesmom da zahvalim svojim fanovima, kojih na Fejsu ima više od pola miliona. Srećna sam što se zajedno veselimo i radujem se novim koncertima. Premijerno ćemo pesmu izvesti na koncertu u sarajevskoj Zetri. Mislim da za nju imamo najlepši spot ovih prostora. Radio ga je moj dragoceni saradnik, najveći video umetnik ovih prostora - Dorijan Kolundžija koji je radio video produkciju aktuelne turneje. Uživajte u novoj pesmi i spotu!"

Pesmom i novopečenom saradnjom zadovoljan je i Andrej, koji je putem svog Facebook profila izjavio da je jedino Severina mogla da otpeva pesmu “Hurem”.

"Već pri snimanju demo snimka, rekao sam – ova pesma ima neku jaku žensku energiju u sebi i samo je Severina može doneti na način da joj verujem svaku reč. Trebalo je skupiti malo hrabrosti i poslati joj. Ostalo je istorija."