Srbija je večeras odlučila da će nas Mirna, Sara i Nevena predstavljati na Evrosongu 2013. Osam dama i jedan mladić su pokušali da ostvare svoj san i odu na najprestižnije muzičko takmičenje u Evropi, a samo je to pošlo za rukom grupi „Moje tri“ sa pesmom „Ljubav je svuda“.

U finale Beosonga 2013 su se takmičili i Saška Janković sa pesmom "Duga u tvojim očima", zatim grupa Skys sa pesmom "Magija", Dušan Svilar i pesma "Spas", Marija Mihajlović sa numerom "Halo".

21:07 - SVI TAKMIČARI SPREMNI

- Večeras finale. Imate još teži zadatak - otvorila je voditeljka Maja Nikolić finalno veče. Svi takmičari su spremi

21:10 - MARIJA ŠERIFOVIĆ SPECIJALNI GOST

Pevačica koja je uspela jedina da dovede Evrosong u Beograd, Marija Šerifović, nastupiće u revijalnom delu. Marija je istakla da nema favorita.

21:13 - GORICA I DRAGAN SPREMILI KOFER ZA POBEDNIKA

- Vrlo je važno da čovek bude talentovan i za pakovanje - rekli su Gorica i Dragan iz Čekaonice za Malme. - Mi smo spremili za naše takmičare ma ko bude pobednik, kofer pun stvari. Duge gađe, kapa, šal, grejači, čarape smo spremili kako bi im bilo što udobnije u Malmeu gde je sada jedan stepen.

21:23 - SAŠKA JANKOVIĆ OTVORILA TAKMIČENJE

Na scenu prva večeras je nastupila Saška Janković. Ona izvodi pesmu “Duga u tvojim očima” za koju je muziku I tekst napisao Slobodan Boba Petrović, a za aranžman je zaslužan “Studijo 3000”. Mnogo komentara na društvenim mržama tiču se Saškine kose i zamerili su joj što se isto obukla kao u subotu uveče. Ipak, Saška je dobila pohvale za pevanje.

21:26 - KAJA: SIGURNO NE ZNATE KO ĆE POBEDITI

Kaja na Twitter-u: Jaaaako jedno neizvesno takmičenje, ubi me neizvesnost, kladim se da i vi kao ni ja ne znate ko će pobediti..

21:27 - SKAJ VIKLEROVA "MAGIJA" U IZVOĐENJU GRUPE "SKY'S

Mlade članice grupe "SKY's". Ksenija Knežević, učesnica šoua “Ja imam Talenat” Dana Gašić gavaja I Anđela Vujović nastupaju sa smom “Magija”. Autor pesme je poznati beogradski reper Skaj Vikle.

Ogi Radivojevic : „Vikler jedini napravio pesmu i aranž. podoban za današnje vreme, ove devojčice su ipak premlade i neiskusne“.
21:31 - NATAŠA MILJKOVIĆ: PRVILO JE DA BUDU ISTO OBUČENI

Nataa Miljković: "Pravila su takva da takmičari moraju isto da se obuku kao sinoć. I ista koreografija".

21:32 - DUŠAN SVILAR-USAMLJEN MEĐU DAMAMA

Jedini muški izvođač, Dušan Svilar, peva pesmu “Spas” I sa njom će pokušati da osovji srca glasača. Za muziku I aranžman je zadužen Marko Đurašević Maxoni, a za tekst Rastko Savić.


21:35 - MARIJA MIHAJLOVIĆ ZOVE PUBLIKU PESMOM “HALO”

Već iskusna pevačica Marija Mihajlović nastupa sa pesmom “Halo”Muziku I teskt potpisuje Nikola Čuturilo, a aranžman Boban Janković i Srđan Tanasković.


21:37 - ALEKSANDRA DABIĆ: SVILAR RAZVALIO

Jedna od učesnica koja nije ušla u prvih pet, Aleksandra Dabić, napisal je na Twitter-u da je Dušan Svilar "razvalio"i da će glasati za njega.

21:39 - MOJE TRI OPET NA SCENI

"Moje 3" - Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović nastupaju sa numerom "Ljubav je svuda" koju su uradili Saša Milošević Mare i Marina Tucaković.21:43 - VELIKI POZDRAV IZ ČEKAONICE

- Nije još gotova, sad sledi najbitnije - rekla je Saška Janković iz bekstejdžu.
- Lepo mi je što sam jedini muškarac među takmičarima - rekao je Dušan Svilar Gorici i Draganu.

21:50 - GLASANJE U TOKU, MARIJA ŠERIFOVIĆ NA SCENI

Gledaoci glasaju i mogu da pošalju najviše pet poruka sa jednog broja telefona. Glasanje će trajati 10 minuta. Marija Šefifović je na sceni i peva pesmu "Molitva", na sebi ima zanimljivu majicu na kojoj piše "Muzika iznad korupcije".

21:53 - MARIJA "POBEDNICA "BEOSONGA

Na Twiiter- u mnoge kolege Marije Šerifović kometarisali su da je ona daleko bolja od svih takmičara. Mnogi su je pohvalili zbog buntovničkog nastupa.

22:00 - GLASANJE ZATVORENO

Glasanje je završeno. Uskoro saznajemo koja nas pesma vodi u Malme.

Biljana Lukić: "Molim RTS da pusti ovaj džingl sa pesmama bar još 99 puta, sve su šanse da ćemo neku melodiju i upamtiti".

22:07 - ANA ŠTAJDOHAR: GLASAM ZA MARIJU MIHAJLOVIĆ

Ana Štajdohar se oglasila na Twitter-u: "Da! Za Mariju Mihajlović."

22:09 - TVITERAŠI: EMILIJA ĐONIN NA EVROSONG

U revijlanom delu nastupila je učesnica šoua "Ja imam talenat" Emilija Đonin koja je pevala pesmu od bijonse. Mnogi su njen nastup sa oduševljenjem pozdravili.

Nikola Demonja: „ Mala Emilija Đonin kida! Ali i pesma koju peva...nisu je pisali naši autori, ima i to malo veze...čini mi se...

22:18 - SRBIJA SEDMI PUT NA EVROSONGU

Ovogodišnja pesma „Evrovizije", koji se održava od 14. do 18. maja u Malmeu (Švedska), biće sedmo učešće Srbije kao samostalne države na ovoj popularnoj manifestaciji, koju u proseku svake godine prati više od 100 miliona gledalaca širom Evrope i sveta.

22:21 - JOVAN RADOMIR: DOBRODOŠLICA POBEDNIKU

Komentator Švedske Jovan Radomir pružio je informacije o Malmeu i poželeo dobrodošlicu pobedniku.

22:23 - ANDREJ MARIĆIĆ: RTS RUČNO BROJI GLASOVE?

Andrej Maričić se pridružio armiji tviteraša koji kritikuju RTS: " Ovi na RTS-u izgleda ručno broje glasove."

22:32 - OLIVER MANDIĆ PREDSTAVIO NOVU PESMU

Legenda muzike Oliver Mandić je 1993. godine pevao pesmu "Odlazim, a volim te". Večeras ekskluzivno za gledaoce Beosonga predstavlja pesma "Ono što ti nisam rekao".
Željko Vasić: " Ukljucio sam taman kad treba...dobri stari Oliver Mandić....njega na Evrosong".

22:42 - POBEDNIK JE GRUPA "MOJE TRI"

Na petom mestu su Sky i pesma "Magija, na četvrtom mestu je Marija Mihajlović sa numerom "Halo, treće mesto pripada Saški Jankovi, drugo mesto je pripalo Dušanu Svilaru".

22:51 - OČEKIVANA POBEDA?

Posle proglašenja pobednika društvene mreže "bukte" od komenatara. Mnogi smatraju da nije veliko iznenađenje što su Mirna, Sara i Nevena pobedile jer se odavno priča o tome. Ipak, bilo je i onih koji su pohavlili devojke. Jedan od njihje i Danijel Pavlović koji je devojkama čestitao pobedu. Ognjen Amidžić smatra da njih tri nisu trebale da pobede. Očekivano je bilo i da se oglasi voditelj Ivan Ivanović koji je rekao da su devojke samo imale "vernije glasačko telo".