Na prezentaciji nove programske šeme predsednik “Pink media group” Željko Mitrović najavio je deset novih projekata, kao i redizajn televizije.

U novoj sezoni gledaoci će imati priliku da gledaju dva nova velika muzička šou programa, “Vip room” (Boško Jakovljević) i “Stotka” (Bane Tomašević), namenjenih urbanijoj populaciji, kao I kolažnu emisiju “Pink target”, ali I šou kviz “Slaži ako smeš” sa Brankom Nevistić. “Pink” snima i dve nove domaće igrane serije (“Zvezdara” u režiji Dragoslava lazića i “Krugovi moći” po tekstu Žarka Jokanovića), rijaliti programe “Prvi kuvar Srbije” i “Đavolja večera”. Na programu će se naći I trenutno najpopularnija turska serija “Sever Jug” koja startuje već od nedelje, 2. septembra, kao i najskuplja serija na španskom jeziku ikada “Pablo Eskobar” koja će startovati tokom jeseni, a u kojoj se u 70 epizoda pojavljuje čak 1300 glumaca.

Za drugu polovinu sezone 2012/2013 najavljena su dva trenutnop najveća planetarna projekta “Perfect bride” i “Voice” od kojih se očekuje da budu potpuni hit s početka iduće godine.

- Dugo smo analizirali kako da još više proširimo dijapazon gledalaca, a na osnovu toga smo smo izabrali takve formate koji će povećati broj publike starosti 18 do 49 godina. Imamo čak 36 formata u sopstvenoj produkciji od kojih su 10 potuno novi – saopštio je predsednik “Pink media group” Željko Mitrović.

On je predstavio i redizajn televizije. Dizajn je dosta mordenizovan, a promenu će pretrpeti čak i čuvena flekica.

- Pokušali smo da napravimo najbolji dizajn u regionu, uz želju da zadržimo pažnju starih gledalaca, ali I da oni gledaoci koji do sada nisu bili uz “Pink”, sada se opredele za ovaj kanal koji je prihvatljiov sada svim generacijama i svim sredinama – rekao je Petar Pašić, čuveni producent, director firme “Doktor Frajd” koja je do sada radial mnogobrojne kampanje u Srbiji, Engleskoj, Španiji, Kipru, Indiji…

Među novim licima, našao se i mladi glumac Bane Tomašević, koji je po prvi put predstavljen kao pojačanje “Pinka”. On će, naime, voditi muzički šou “Stotka”.