GLUMICA Svetlana Bojković uskoro će se naći u potpuno novoj ulozi. Naime, njen suprug - diplomata Slavko Kruljević, za koga se slavna umetnica udala prošlog leta, postaće ambasador u Finskoj. Tako će se Ceca Bojković, koja je ostvarila mnogobrojne role u karijeri, naći u ulozi supruge ambasadora.

- Ne želim ništa da govorim unapred, jer još nije potpisan ukaz o njegovom imenovanju na ambasadorsko mesto - rekla nam je Ceca Bojković, koju je naš telefonski poziv zatekao u Banjaluci, gde je u sredu i utorak izvedena predstava „Gospođa ministarka“, u kojoj igra naslovnu ulogu. - Tek kada to bude učinio predsednik Boris Tadić, možemo da pričamo na tu temu, ali mislim da moj suprug neće stupiti na mesto ambasadora pre marta.

Diplomatu Slavka Kruljevića viđali smo na mnogim pozorišnim premijerama, a uskoro će Svetlana Bojković pratiti svog supruga u njegovoj novoj diplomatskoj misiji. Glumica je trenutno angažovana u predstavama u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, Ateljeu 212, Beogradskom dramskom pozorištu, Madlenijanumu, a kako će uskladiti svoje sa suprugovim obavezama, saznaćemo uskoro.