Popularna komičarka Čelsi Hendler u svojoj emisiji „Čelsi lejtli“ ismejala je Ejmi Vajnhaus zbog blamaže na beogradskom koncertu, kao i srpsku publiku,ali i ministra odbrane Dragana Šutanovca, kog je nazvala boljševikom.

Ona u emisiji koja je emitovana na kablovskom kanalu E! osula paljbu po svim građanima Srbije, dok nas je jedan od gostujućih komičara u studiju nazvao „genocidnim narodom“, koji odjednom ima zamerke na nastup britanske pevačice.

Čelsi Hendler izrazila je čuđenje što Srbi imaju Fejsbuk i što im je uopšte dozvoljeno da posećuju koncerte.


Kada je Čelzi prvo isprozivala Ejmi zbog stanja u kom se nalazila i zapitala kakvi su to ljudi u bekstejdžu dopustili pevačici da u takvom stanju izađe na binu, dobila je sledeći odgovor:

- To je ipak Srbija i tamo nema mnogo zakona – rekao joj je kolega iz studija, kome je uopšte bilo čudno što je britanska zvezda za početak svoje turneje izabrala upravo srpsku prestonicu.

- Verovatno je posle Beograda planirala da ide u Kazahstan - stiglo je novo „pojašnjenje“, a uvrede su ispraćene burnim aplauzom i grohotnim smehom.

Čelsi Hendler je bilo posebno simpatično to što je ministar odbrane Dragan Šutanovac posle nastupa Ejmi Vajnhaus na svom Fejsbuk profilu objavio komentar da je koncert sramotan i razočaravajući.

“Znate šta, vaša zemlja je sramota i razočaranje”, odbrusila je komičarka, izražavajući čuđenje što Šutanovac uopšte ima Fejsbuk stranicu.

Izgovarajući ime srpskog ministra odbrane, Hendlerova je rekla da je Dragan veoma popularno boljševičko ime.

Njen kolega u studiju upitao je da li je Dragan Šutanovac „onaj tip koji je prebio Rokija“, na šta je ova odgovorila da jeste.