POSLE žurke u utorak uveče u rijaliti programu “Veliki brat”, svi su se opustili, a najviše Marijana i Nemeš koji su se “poigrali” ležeći jedno pored drugog u krevetu. Dok su se mazili ispod jorgana, Bojana koja je ležala pored njih pravila se da ništa ne vidi i ne čuje.

Ostali ukućani su se provodili na žurci. Džordž je tražio od Velikog brata da mu nabavi špansku mušicu, posle čega se posvađao sa Milom. Veliki brat je pozvao očigledno pijanog Džordža u ispovedaonicu.


Džordž je mislio da će biti slobodnijih devojaka, žalio se što nije puštena njegova pesma, kukao je što su mu popili svo pivo, želeo je da naruči špansku mušicu, jer smatra da je to legalno. Veliki brat ga je upozorio na pravila kuće.

Nakon što je izašao nastavio je sa Milom prepirku od ranije,a zatim je seo i Radašinu u krilo. Ukratko Džordž se teturao od jednog do drugog, daveći ih pijanim dobacivanjima i pričom.

Mila je pričala Tamari i Nikoli ispred pušionice da voli da flertuje i da voli kad je gledaju u klubu kad izađe da igra na podijumu. Nikola je rekao Tamari i Mili da mu je devojka bomba, ali da je i Tamara,kao i da je sve to između njega i devojaka šala, ali ne zna kako će to biti prikazano.

Da bi sve to razjasnili Tamara i Nikola su otisli u ispovedaonicu, gde je Nikola naglasio da nema ništa sa Tamarom i da će biti samo prijatelji, da flertuje, ali zna svoju granicu, jer ona ima dečka, a on devojku. Zatim je naglasio da ako nju ostavi dečko ili njega devojka, da im Veliki brat javi. Nakon što su izašli Nikola je rekao da se zaljubio sad, pa je Tamari potpuno bilo nejasno o čemu su do sada pričali sa Velikim bratom.

Nikola je potom otišao u bazen,Milan mu se pridružio sedeći kraj istog, konstatujući da ovde više niko nikoga ne zarezuje, da su svi umislili da su pobednici, dok je on iskren i ostaće takav. Nikola je pričao Milanu o Tamari i da bi joj svašta radio da nema devojku.

Nakon što je Milan otišao da spava, Marijana i Nemeš su ušli u bazen sa Milanom, a Tamara je legla na fotelju pored. Krenuli su neki neobavezni razgovori, Marijana je pomenula kako je Nikola sa kastinga otišao sa nekom zgodnom cicom, Tamaru je nerviralo hrkanje u sobi, Marijana se šetala od Nemeševog do Nikolinog zagrljaja, ali više drugarski. Svi su na kraju otišli na spavanje. Za to vreme na otpadu, svi ukućani su spavali od početka smene.


NIKOLINA MAMA: MOJ SIN JE IZMANIPULISAN

MAJKA Nikole Nemševeća, koji se našao igrom slučaja u žiži interesovanja zbog milovanja sa Marijanom Čvrljak kaže da je njen sin najverovatnije izmanipulisan od strane produkcije i tvrdi da se ispod pokrivača nije desilo ništa više nego milovanje.

-Ne sviđa mi se ovo što sam videla- rekla je Nada Nemešević.- Nemam ništa protiv Marijane, ali mislim da je gospođa zaboravila gde se nalazi i da napolju ima decu i muža. Nikola je mlad, potentan muškarac i mislim da je on kao pravi Balkanc naseo na njene provokacije.On je pokušavao taj dan da je ignoriše, a ona je išla za njim i izazivala ga. Trudio se da je upozori. Ja iskreno mislim da je naklonjen Bojani koja mu po senzabilitetu više odgovara. Verujem da će Marijani njena porodica oprostiti ovo što radi.