HRVATSKA voditeljka Antonije Blaće koja je za kratko vreme pobrala simpatije i srpske publike „Velikog brata“ ekskluzivno za Novosti online govori šta misli o ovoj sezoni popularnog rijalitija. Kaže da između nje i koleginice Marijane Mićić ne postoji rivalstvo,već da se super slažu i otkriva šta misli o Beogradu, kako je postala najpopularnija voditeljka u Hrvatskoj i zbog čega joj je srce kao „kuća“kada ulazi u studio.


* Nova sezona je startovala u nedelju. Šta vam se najviše dopada u ovom„Velikom bratu“?

- Sve mi se sviđa u ovoj sezoni! Od moje kolegice Marijane, preko kandidata, do kuće i otpada. Jednostavno sam oduševljena svime !Od hrvatske sezone koja je bila na Tajlandu je prošlo dve godine pa sam se jako uzelela ovog programa!!!

BIOGRAFIJA ANTONIJA Blaće je diplomirani inženjer grafičke tehnologije. Rođena je 2. oktobra 1979. godine u Šibeniku, a svoje je školovanje upotpunila školom za Odnose s javnošću. Jedna od najperspektivnijih mladih voditeljki, iza sebe već ima dugogodišnji voditeljski staž kao voditeljka najvećeg rijalitija. Antonija se proslavila još kao učesnica u „Velikom bratu“ gde je ispala u devetoj nedelji, neposredno pre finala. Sve veću popularnost je stekla kao voditeljka „Velikog brata“, „Fear Factor“ i „Hrvatska traži zvijezdu“. Šibenčanka je postala i ambasadorka humanitarne akcije "RTL pomaže deci". Osvojila je "Večernjakov ekran" za debitanta godine, ali i nagradu za "Naj žensku TV-osobu". Antonija svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, a šuška se da je u vezi sa tri godina mlađim vaterpolistom Šibenika, Hrvojem Brlečićem.

* Možete li mi reci nešto vise o tome kako ste prešli put od ukućanke „Velikog brata“ do, po mnogima, najvoljenije voditeljke ovog šoua?

- Najvoljenija! Bas ste me razveselili! Pa bila je to kombinacija prilike, sreće i mogućnosti. Televizija RTL mi je dala priliku da se okušam kao voditeljka, a publika je od tog pokušaja zapravo napravila pravi posao. Opraštali su mi početničke greške i nespretnosti i dali mi slobodu da vodim po svome. Sve što sam radila recimo voditeljski pogrešno, publika je prihvatila kao neki moj stil. Videlo se da sam amater, ali su mi baš dali vremena. Imala sam sreće.

* Poznati ste po tome da neretko zbijate šale na račun ukućana, šoua, ali umete da se našalite i na svoj račun. Odakle vam inspiracija za dosetke?

- Nemam pojma! Iz glave! Rode se te sekunde, a hvala bogu, kandidati daju dosta povoda!!! Dok ne izgovorim ne znam je li šala ili nije.(smeh)

* Da li stanujete u Beogradu trenutno i šta vam se najviše dopada u srpskoj prestonici?

- Ne stanujem u Srbiji. Dolazicu samo vikendima, ali mi se Beograd sviđa. Baš je pravi veliki grad. Uvek se nešto dešava. Mora da je još lepše u proleće.

* Bili ste proglašeni 2006. i 2007. godine za najbolju voditeljku u Hrvatskoj? Da li ste ponosni na uspeh i popularnost koju ste stekli?

- Naravno da jesam!! Srećna sam što se sve tako razvilo. Što mi je publika dala dovoljno vremena i prostora da vodim na svoj način i što me još nagrade za to. Pa, srce mi je kao „kuća“;svaki put kad ulazim u studio!!!

* Kako koristite svoje slobodno vreme?

- Joj, sad ga uopše nemam!

*Da li ste zaljubljeni?

- Jesam.

* Postoji li rivalstvo izmedu vas i koleginice Marijane Mićić?Šta mislite o njoj?

- Ma ne! Mislim da smo se nas dve super složila i da smo bas dobar par! Marijana je jako slatka i zabavna. Stav prema poslu i životu nam je vrlo sličan tako da smo se odmah služile.

* Najveci lapsus koji vam se dogodio dok sta vodili program?

- Ovaj „Veliki brat“? (smeh). Pitala sam Makedonca kako se kaže dobro veče na makedonskom, on me bledo pogledao i rekao "dobro veče" (smeh)