Vladimir Tomović ponovo je potencirao priču o svojoj bivšoj ljubavi Staniji Dobrojević.

Učesnik treće sezone rijaliti programa "Zadruga", Vladimir Tomović, skrenuo je pažnju na sebe turbulentnim odnosom sa bivšom devojkom iz rijalitija, proslavljenom rijaliti takmičarkom, Stanijom Dobrojević.

Čini se da šarmantni Baranin ne ispušta priliku da spomene bivšu dragu, pa je tako opisao kako bi izgledalo da lepa Stanija ponovo postane stanarka velelepnog imanja.

Ne verujem da će ući, nema šanse. Međutim, i kada bi ušla, nema šanse da pobedi. Ona radi isto što i ja, zavrti sve momke oko sebe, kao što sam ja devojke, samo su momci izdržljiviji - objašnjava Tomović.

Ja mislim da je ona prezgodna. Harizma nula, a telo prezgodna. Ko zna možda ponove uđe - prokomentarisala je Ivana Šopić, dok je Vladimir negirao njen ulazak.

Tomović se posetio trenutka iz prethodnog serijala, kada je pao na čari zanosne starlete.

Dobili smo zadatak da 48 sati provedemo zajedno, ona je znala sve o meni, ja o njoj ništa. Tako je sve počelo... - prisećao se zadrugar.

Podsetimo, cela nacija svedočila je fizičkom obračunu između bivših ljubavnika, Stanije i Vladimira, nakon kojeg je Tomović diskvalifikovan iz daljeg takmičenja.


Pink.rs