Luna Đogani je sinoć doživela nervni slom i napravila čitavu dramu, jer je njen tim, "Indijanci", poslat na ostrvo da spava, a ne u Belu kuću, posle neuspešno obavljenog zadatka.

Đoganijeva je čak zapretila da će štrajkovati glađu dok je ne puste iz rijalitija, da bi se posle izvinjavala. Lunino ponašanje je iziritiralo voditeljku Dušicu Jakovljević, koja joj je iz studija održala jednu podužu lekciju.

- Svi smo komentarisali dok smo gledali ovu scenu Lune Đogani. Podsetiću vas da ne samo njoj nego mnogim zadrugarima Veliki šef i te kako tolerisao lomljenje, kidanje, uništavanje inventara. Ja ne znam da li to i kod kuće rade kad se posvađaju. Niko nikada nije ostao gladan u Zadruzi, niti će. Imaju bolju medicinsku i svaku drugu moguću nego, nego kod kuće. Samo što se neki pozivaju na to što su na lekovima, i pravdaju svoju bahatost. A neki su zahvalni uslovima koji im je Veliki šef omogućio. Sigurna sam da je i Luna u samom vrhu svih onih koji mogu da se zahvale Velikom šefu. Samim tim, ovo ponašanje nikom ne može da se odobri, bilo da je Luna ili neko drugi. Ona je sama rekla, čak je išla dotle da se zakune u rođenu majku, da ništa neće pojesti da jedva čeka da padne u nesvest, ne bi li tako napustila "Zadrugu". Nameće se pitanje, zbog čega je sve vreme vraćala stvari u plakar, ako toliko očajnički da ode? Ili samo želi da po ko zna koji put skrene pažnju na sebe? - upitala je Dušica, posle čega je dobila gromoglasan aplauz.

DUŠICA: RIJALITI NIJE SAMO DA SE TRESE TUŠ KABINA

Luna Đogani sinoć je prozivala produkciju zbog toga što je Veliki šef odlučio da Indijanci, koji su pobedili, budu razdvojeni od kauboja koji su izgubili u ovonedeljnom zajedničkom zadatku. Indijanci su se vratili u Belu kuću, a kauboji će biti na rajskom ostrvu.

Blogerka je prozvala produkciju zbog uslova u rijalitiju i čak da je bolesno to što je odvajaju od Marka Miljkovića. Nešto kasnije, Dušica Jakovljević je imala komentar kojim je ponizila upravo Lunu.

- Rijaliti nije samo sedenje u krevetu, rijaliti nije samo da se trese tuš kabina sa elementima ostalih stvari koje se unose u istu, rijaliti je i pismo Velikog šefa… - navodila je Dušica.