Stanija Dobrojević i Luna Đogani već danima iskazuju netrpeljivost jedna prema drugoj, a tokom pitanja novinara žestoko su se posvađale pred gledaocima i okupljenim zadrugarima, kada su pale i teške reči.

Nakon što je Luna završila svoje izlaganje o Slobi, došlo je do žestoke svađe između nje i Stanije. Luna je govorila kako "vrlo dobro zna Stanijinu prošlost" i nije joj dozvoljavala da dođe do reči, dok je Dobrojevićeva pominjala Slobu, tada oženjenog, i potencirala kako je Luna bacila oko na njenog trenutnog dečka Vladimira.

Marija Marinković skroz gola ispod tuša (FOTO)

- Prvi put sam za nju čula kad je bilo ono za Plejboj, da je bila kod Hjua Hefnera! Raščepljena gu*ica! Sedi dole! Stanija Dobrojević ne može da prihvati činjenicu da sam ja ovde bitan faktor, da sam ja zabeležila Zadrugu 1! Zabeležila! - vikala je Luna.

- Evo, ja bih volela da uvedete Slobu Radanovića! - dobacila je Stanija, koja je ponavljala da Luna stalno priča o prošlosti i Slobi, te živi na račun "stare slave".

VRELA AKCIJA U SITNE SATE! Zerina i Bane se prepustili strastima, pa vodili ljubav pod tušem! (VIDEO)

- Dobar je u seksu, tako da sedi dole! - odbrusila joj je Luna za Slobu u jednom momentu, a Stanija je govorila kako se ona nakačila na nju i Vladimira.

- Devojko, ti namiguješ ovde svakom zauzetom dečku! Devojko, ti si ovde fejk, folirant! - vikala je Stanija.

OGLASIO SE GAGI POSLE LUNINIH SUZA: Nakon što je blogerka iznela potresne detalje njegovog života, Đogani ćerki poručio ovo! (FOTO)

- Devojko, sedi dole! Nebitna si! Nikad nećeš zaraditi koliko ću ja odraditi to za koliko sam plaćena ovde! Nastavi tu svoju fejk vezu sa Vladimirom! - vrištala je Luna.