Iako je u drugu sezonu najvećeg TV formata ikada u ovom delu Evrope, "Zadruga 2", ušla kao zauzeta devojka, Minu Vrbaški to nije sprečilo da deli postelju i razmenjuje nežnosti sa svojim cimerom Jovicom Putnikovićem, s kojim se mazila svesna da je snimaju kamere. Osim toga, njih dvoje su se danas i poljubili u garderoberu, zbog čega deluje da se prepustila rukama personalnog trenera bez obzira na to što ima dečka.

Nakon ove situacije ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Igora Terzića, njenog dečka koji je verovao u nju, a on nam je rekao da je veza između njega i Mine Vrbaški doživela krah nakon ove situacije, kao i da je on odlično poznaje.

- Mislim da me pravi ljubomornim. Otkud znam. Nisam baš lepo sve video, bio sam sinoć u gradu, izlazio sam, sada sam ustao i vidim šalju mi ljudi neke slike - priča Igor za Pink.rs i dodaje:

- Ma, ona pokušava mene da napravi ljubomornim da bih ušao tamo. Ja mislim da je to sve gotovo. Mogu samo da dođem i da se sprdam sa Minom. Gotovo je između nas. Nema tu ništa više da se šta priča. Ja znam Minu baš dobro i mislim da sada manipuliše - izjavio je Terzić.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako su izgledale situacije kada su Mina Vrbaški i Jovica Putniković razmenjivali nežnosti.