Zorica Marković tvrdi da ima dokaze da je Mirko Gavrić seksualno zlostavljao učesnika "Pinkovih zvezda"! Folkerka poručuje da se neće smiriti dok Gavrića ne otera u zatvor jer ju je udario tamo gde je najviše boli.

- Sve neistine koje je javno govorio o meni moraće da dokaže na sudu. Ništa me ne dotiče, ali kada mi neko udari na porodicu, tada sam spremna na sve! Moj sin i ja imamo savršen odnos, radimo zajedno, imam i predivnu snajku. Priče da sam ikad zanemarila svoju decu su laž! Sve snimke sam poslala advokatu, a imam i dokaz da je Mirko terao jednog dečka da mu puši na parkingu u Šimanovcima!

I tu se Zorica nije zaustavila, naime ona je progovorila o tome da je Gavrić seksualno uznemiravao učesnika "Pinkovih zvezda":

- Javio mi se momak kojeg je Gavrić seksualno uznemiravao na snimanju "Pinkovih zvezda" i terao na te stvari. On ima celu prepisku s njim, koju će mi dati i to ću priložiti kao dokaz na sudu. Sav honorar koji Mirko bude zaradio u "Zadruzi" moraće da mi isplati kada ga budem dobila na sudu. Uništiću ga ako nastavi da mi pominje decu, spremna sam u zatvor da ga pošaljem.

(Informer.rs)