Bijelo dugme je održan do sada najveći koncert ikada u Torontu, gradu u kojem živi najveći broj naših iseljenika. Koncert je rasprodat već duže vreme i ovaj put je dvorana bila premala da primi sve zainteresovane za ovaj spektakl.


Još dok su "Dugmići" bili na probi formirao se kilometarski red oko dvorane.


Po završetku probe ulazi su otvoreni i bilo je zanimljivo posmatrati naše ljude kako se pozdravljaju skoro svako sa svakim, veseli i dobro raspoloženi, sve generacije od 17 do 77 godina.U Kanadi je bio praznik, neradni dan i nikome nije smetalo što je koncert morao kasniti 20 minuta zbog ogromne posete i gužve na ulazima.


I krenulo je jedno od najlepših večeri u Torontu ikada. Redali su Goran i Tifa ove noći najlepše svoje pesme, a publika, naši ljudi iz svih bivših republika, pevala je sa njima svaki stih u glas.


PROČITAJTE JOŠ: "Bijelo dugme" čekaju u Kanadi (VIDEO)

Tifa je bio sjajan i koncert je trajao u savršenoj harmoniji izvođača i publike.


Alen Islamović je po prvi put propustio koncert Bijelog dugmeta, ne svojom neodgovornošću već problema pri dobijanju vize i dozvole za ulazak u Kanadu.

Pre dve noći održan je i koncert u Vankuveru, takođe rasprodat pre mnogo vremena i ponovo jedan koncert koji kako kaže popularni Brega „koncert koji ćemo pamtiti i koncert na kojem smo zajedno pevali pesme Bijelog dugmeta... Vankuver, Toronto hvala vam za ove divne noći.“