SLAVNI holivudski glumac Kevin Spejsi, koji je izazvao opšte iznenađenje pojavivši se nenajavljeno u ponedeljak u Beogradu, danas je uslikan u društvu svog menadžera Evana Lovenštajna, za koga američki mediji spekulišu da je i njegov ljubavnik.

Njih dvojica su napustila hotel u centru grada gde su odseli, ušli u automobil i nastavili u nepoznatom pravcu.

Lovenštajnu, koji je bio uz Spejsija i u Izraelu, gde su boravili pre Srbije, holivudski superstar je jedini klijent. Još uvek nisu obelodanjeni razlozi ovih poseta, međutim, u obe zemlje kruže priče da Spejsi, kao producent, bira lokacije za snimanje svog novog filma, gde bi se pojavio i kao glumac.


PROČITAJTE I: NISU NI SLUTILE DA ĆE GA SRESTI: Kevin Spejsi u društvu naših poznatih glumica (FOTO)


Oskarovac je još 2017. javno progovorio o svojim homoseksualnim sklonostima. U poslednje vreme je u centru pažnje svetske javnosti zbog mnogobrojnih optužbi za seksualno uznemiravanje, što je rezultiralo i gubitkom nekoliko uloga u popularnim serijama i filmovima.


Kevin Spejsi, foto ATA

Kevin Spejsi, foto ATA

Inače, Kevin Spejsi je posetio danasteniski centar "Novak", gde se opuštao sa prijateljima i odigrao je rekreativnu partiju tenisa.Tokom večeri Spejsi je uživao u srpskim specijalitetima u poznatom beogradskom restoranu, dok mu je društvo pravio Đorđe, brat Novaka Đokovića.